algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

Nadal i Feliciano López cauen en els dobles a les primeres de canvi

Fernando González i André Sa s'imposaren per 6-7, 6-3 i 11-9

El mallorquí Rafel Nadal no va tenir un començament esperançador en el Màsters Sèries de Madrid, ja que el tricampió de Roland Garros va perdre a la primera ronda del torneig de dobles juntament amb el seu company Feliciano López davant del xilè Fernando González i el brasiler Andre Sa, per 6-7 (6) 6-3 i 11-9.

Nadal i Feliciano van mostrar els detalls i van guanyar la primera màniga després de remuntar un 5-2 advers en el primer desempat. Van cedir en el segon parcial i fins i tot van disposar d'una pilota de partit per aconseguir l'encontre, no obstant això, la major agressivitat del brasiler Sa va decidir la contesa.Durant aquests dies, Nadal ha posat fi al seu descans de gairebé d'un mes i mig després de la seva derrota en vuitens de final a l'Oberto d'Estats Units davant del seu compatriota David Ferrer el 5 de setembre.

El partit de dobles d'ahir era crucial per conèixer el seu estat de forma després que el colombià Alejandro Falla s'encarregàs de fer-lo suar en els entrenaments, on el manacorí ha intentat recuperar mobilitat i sobretot, el ritme de competició que li falta després de tant temps reservant-se per prevenir la tendinitis que afecta els seus genolls.«No està malament», va declarar a EFE sobre Nadal, l'espanyol Ricardo Sánchez, entrenador de Falla, «el primer dia va ser pitjor, però té un cap genial». Al tricampió de Roland Garros li arriba l'hora de demostrar si de veritat es troba recuperat o haurà de començar a sofrir com en les dues anteriors edicions del torneig madrileny.

D'altra banda, en el quadre individual, Juan Carlos Ferrero es va imposar al colombià Alejandro Falla per 6-4 i 7-5 pel fet que s'enfrontarà a Carles Moyà en segona ronda.L'argentí Agustín Calleri va vèncer wl rus Tursunov (3-6, 7-6 i 6-4). Guillermo Cañas espera Calleri en el que serà un duel entre argentins.Nicolás Almagro tampoc va fallar, desfent-se del francès Fabrice Santoro (6-4'6-4), i es jugarà el passi a tercera ronda amb el xilè Fernando González.Marat Safin va caure davant Ivo Karlovic, que s'enfrontarà a Davydenko.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.