algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Jorge Lorenzo: «Esper tornar com a campió»

El pilot mallorquí aterrà al circuit de Sepang esperant que tot «surti bé»

El pilot mallorquí Jorge Lorenzo (Aprilia) va valorar el pròxim Gran Premi, que es disputarà aquest cap de setmana en el traçat de Sepang (Malàisia), i en el qual espera que les coses «surtin bé» i pugui així tornar a casa «com a campió del món». «Tindrem poc temps per aclimatar-nos-hi, però com que és igual per a tots no podem queixar-nos-en i esper que les coses em surtin bé i tornem a casa com a campions del món», ha destacat el balear, que es pot proclamar campió de 250 cc, conscient que a Malàisia els espera «una correguda dura, aquesta vegada amb calor i humitat en lloc de fred i vent».

A més, Lorenzo ha recordat la cursa de Phillip Island perquè per a ell va ser inoblidable. «Em torbaré a oblidar la prova de Phillip Island, ja que m'hi vaig divertir com mai i realitzàrem un gran treball en els entrenaments i la moto anava beníssim», ha afirmat el pilot, que ha lamentat que no hagi pogut coincidir «el triomf amb el títol mundial».

«Dovizioso m'ho posà difícil i ara ens falten cinc punts en dues corregudes, sempre que Andrea les guanyi, i crec que la millor tàctica serà una altra vegada fer la nostra feina tal com sabem, donant el màxim en cada moment i intentant guanyar», ha recalcat el campió del món del quart de litre. Lorenzo, que va arribar a Kuala Lumpur després de descansar un dia i mig a Melbourne, té l'opció d'apropar-se una mica més al rècord de victòries en una temporada a la cilindrada del quart de litre, que té el japonès Daijiro Katoh amb onze triomfs, si aconsegueix emportar-se el triomf al circuit malai.

La temporada passada el mallorquí hi aconseguí la victòria per davant d'Andrea Dovizioso, un bon precedent perquè el pilot de l'equip Fortuna-Lotus conquereixi el campionat a Sepang.L'any 2005, arran d'una sanció, el mallorquí no pogué competir a Malàisia. L'anterior, encara quan corria a 125 cc, va ser una mala experiència, ja que no va poder finalitzar la cursa. La de l'any 2003 fou una de les millors curses que ha realitzat Lorenzo a Sepang, on va aconsegir la pole i acabà en tercera posició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.