algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Mala sort al sorteig per als mallorquins

Els productes provinents de França obtingueren els millors dorsals per a la cursa de diumenge

Diumenge es disputarà el I Gran Premi de les Illes Balears amb la presència de setze cavalls francesos de primer nivell, vuit dels quals són entrenats a Mallorca i vuit vénen de França per disputar aquesta correguda que reparteix 50.000 euros en premis.No varen tenir gaire sort els exemplars entrenats a Mallorca al sorteig de dorsals realitzat ahir a l'hipòdrom de Son Pardo, ja que només tres dels productes «locals» seran al primer grup de l'autostart per cinc dels visitants.

Els dos grans favorits per imposar-se en la prova, Lhassa i Milord de Melleray, ambdós del grup dels visitants, seran al primer grup de sortida, mentre que el campió mallorquí dels francesos, Hudy Vallon, sortirà en el segon grup. Millor sort varen tenir Harry du Cotil, Jakavi d'Argent i Ksar Haufor que seran els entrenats a l'Illa que sortiran en el primer grup.

La correguda, inclosa en Le Tour Europeen, és la tercera d'aquest programa després de les disputades a Bélgica i a Suïssa i serà retransmesa, a més del canal autonòmic IB3, via satèl·lit pel canal temàtic Equidia. Els organitzadors esperen que, gràcies a la retransmissió, la correguda pugui generar fins a un milió d'euros en apostes, encara que no es podrà apostar des d'Espanya ja que la llei ho prohibeix. Per a qui vulgui provar amb el trio a Son Pardo, el director de l'hipòdrom, Guillem Román, avançà que hi haurà un fons garantit de 3.000 euros per a aquesta cursa.

L'hora prevista de començament de la prova són les 17.20 hores, encara que pot variar en una desena de minuts depenent de la programació d'Equidia. Un dels fets més innovadors d'aquest esdeveniment és l'arribada dels participants provinents de França via avió, quan el més normal és que ho facin amb vaixell. Aquests pruductes arribaran divendres a Palma amb un Topolev habilitat per al seu trasllat.

Román també avançà que el cònsol francès a l'Illa, Michel Magnier; el delegat de Govern a les Illes, Ramon Socias, i la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, són algunes de les autoritats que han confirmat la seva presència en l'esdeveniment. Els dorsals de la prova són els següents: 1. Number Majyc, 2. L'Ecu du Vernay, 3. Ksar Haufor, 4. Joyeuse d'Or, 5. Javaki d'Argent, 6. Milord de Melleray, 7. Lhassa, 8. Harry du Cotil, 9. Indigo de Carless, 10. Louvois, 11. Indien de Chenu, 12. Hudy Vallon, 13. Good Angot, 14. Lupin de L'Odon, 15. Kundun, i 16. Huit Mai du Coq.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.