algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Castro: la decepció més cara

L'extrem uruguaià costà gairebé quatre milions d'euros i encara no ha demostrat la seva vàlua

98066
Gonzalo Castro encara no s'ha acabat d'adaptar al futbol espanyol i només ha disputat dos partits oficials a les ordres de Gregorio Manzano.

Gonzalo «Chori» Castro Irizábal (Trinidad, Uruguai, 1984) encara no ha pogut demostrar la seva vàlua des que a principis d'agost arribà a Mallorca per convertir-se en la nova referència de la banda esquerra mallorquinista. Però el seu bagatge, de moment deixa molt per desitjar.El futbolista uruguaià, tres cops internacional amb la seva selecció, només ha disputat dos partits amb l'elàstica vermellenca, sumant un total de 64 minuts jugats i zero gols marcats, una xifra molt minsa per un jugador cridat a ser determinant.

La primera aparició oficial de Castro com a jugador mallorquinista fou en el duel contra el Vila-Real, que acabà amb derrota injusta dels de Manzano. Va sortir al minut 72 de partit amb empat a zero al marcador. La segona i, de moment la darrera aparició de l'uruguaià, va ser a la primera remuntada de l'equip contra el Valladolid.El «Chori» va sortir en l'onze titular, però com la resta dels seus companys, no es tingueren notícies seves a la primera part i fou substituït. Ha vist quatre partits des de la banqueta i només en una ocasió no ha anat convocat (justament el partit després que debutàs com a titular). Aquesta ha estat la seva aportació en el que va de temporada.

L'extrem esquerrà va aterrar a l'Illa, que prové del Nacional de Montevídeo uruguaià, club en el qual militava des de la temporada 2001/02, amb l'aval d'haver aconseguit 17 gols en les dues darreres temporades, haver disputat un total de 49 partits, haver-se convertit en un dels extrems sud-americans amb més projecció del continent. Les seves bones actuacions varen aixecar l'interès de diversos clubs europeus, entre ells el Betis, el Catània italià o el mateix Mallorca. Malgrat que el traspàs, prop de quatre milions d'euros pel 70% dels seus drets federatius (l'empresari Paco Casal conserva el 30% restant de la propietat), ha estat un dels més cars de la temporada, el «Chori» no ha demostrat que valgui aquesta quantitat tot i la seva innegable projecció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.