algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Rafel Nadal:«M'agradaria haver-me preparat millor»

El tennista mallorquí afronta el seu partit de demà amb un interrogant sobre el seu físic

El tennista manacorí Rafel Nadal va tornar a lamentar el fet d'arribar un poc just de físic al Màsters de Madrid, que es disputa fins al pròxim diumenge al Madrid Arena, encara que va reconèixer que els seus genolls estan responent al nivell desitjat en els entrenaments. «M'agradaria haver-me preparat millor», afirmà el jugador illenc. «Així i tot, esper que demà no tingui cap problema físic», afegí.

«Estic entrenant bastant bé i estic molt content de com van els meus genolls, però esperaré el partit per veure com responen en una situació tan dura com és un partit», explicà Nadal.

«Encara que entreni al cent per cent, en un partit sempre dónes més i t'esforces amb molta intensitat i per això he d'esperar per veure com responen en una situació de màxim esforç», va afirmar després de recollir la Medalla d'Or de Madrid. «Podré avaluar la meva situació amb més garanties després del partit de demà».

El mallorquí, que la passada temporada fou eliminat en quarts de final pel txec Tomas Berdych, està desitjant saltar al greenset madrileny. «Tenc ganes d'arribar a demà amb bones sensacions per fer fer un bon partit i recuperar la confiança en el meu estat», va comentar. «No veig el moment de jugar».

El número dos del món va lamentar no haver pogut competir des que fou eliminat a l'Obert d'Estats Units, a començaments del passat mes de setembre.

«M'agradaria haver pogut jugar abans per haver-me preparat físicament d'una manera millor per a aquest torneig. Les circumstàncies han fet que reaparegui aquí, ara no és moment perquè em lamenti per res del passat, sinó per intentar fer-ho el millor possible», va sentenciar.

D'altra banda, va assegurar que és una «satisfacció molt gran» jugar a Espanya i, en concret, a la ciutat de Madrid, on el 2005 es va imposar en una èpica final que encara està a la memòria de tots Ivan Ljubicic. «La gent em fa sentir molt bè, com un madrileny més i tenc el record del 2005 que si no és el millor de tota la meva carrera, estic segur que és un dels millors que puc recordar», va afegir. «Jugar a casa sempre és molt especial per mi».

El triple campió de Roland Garros va voler agrair a Alberto Ruiz-Gallardón, batle de la capital espanyola, Madrid, el lliurament de la major distinció de la ciutat. «És un honor per un balear que Madrid em recordi. Estic molt agraït i a veure si el 2016 podem veure uns Jocs aquí», va indicar el manacorí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.