cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

De pinyol vermell

Entrenament, partit, autògrafs, visita guiada, jocs i divertiments, de tot això varen gaudir els penyistes vermellencs en el seu dia a la ciutat esportiva de Son Bibiloni

No hi faltava res. Els penyistes del vermellencs tingueren ahir un dia complet a la ciutat esportiva de Son Bibiloni per celebrar la IV Diada de Penyes del Reial Mallorca. Un entrenament del primer equip, un partit entre els jugadors balears del primer i segon equips contra una selecció balear de Tercera Divisió, autògrafs fins que se'n fartaren, jocs, visita guiada de les instal·lacions, divertiments i una gegantina fideuà per recuperar forçes després d'un matí intens. Entre tres mil i quatre mil seguidors del Mallorca acudiren a la crida de la Federació de Penyes, dels quals un poc més d'un miler quedaren a dinar.

Uns dels actes principals del dia, i el més emotiu, va ser la descoberta a primera hora d'un mònolit en memòria de Bartomeu Serra, desaparegut el passat 28 de novembre quan un infart posà fi de manera inesperada a la seva vida. Amb la presència de la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; el delegat del Govern, Ramon Socias; el president del Reial Mallorca, Vicenç Grande, i la família de Bartomeu Serra, es dugué a terme la cerimònia. La presidenta i Martí Serra, pare del desaparegut, foren els encarregats de descobrir el monòlit en memòria d'un home que dedicà devuit anys de la seva vida a fer feina per al Mallorca.

La gent, que va començar a arribar ben d'hora, va poder veure primer l'entrenament del primer equip. Per als més petits, a més, es muntà una sèrie de castells inflables i fins i tot un minicamp de futbol on podien imitar els seus ídols.

Després de l'entrenament, i de passar per les dutxes, els jugadors vermellencs es posaren a disposició dels aficionats. Alguns d'ells, com l'argentí Ariel Ibagaza, estigueren més d'una hora firmant autògrafs i fent-se fotos amb els aficionats. Fins i tot Manzano i Güiza, que havien d'agafar un vol cap a la Península, trobaren una mica de temps per compartir-lo amb els seguidors del seu equip. Un dels més sol·licitats era el porter mallorquí Miquel Àngel Moyà, que al final va ser el darrer que va abandonar la zona habilitada per a la signatura d'autògrafs.

Fins i tot abans que els jugadors del primer equip poguessin acabar de satisfer els aficionats que volien la seva firma, va començar el partit que enfrontava els jugadors balears del primer i segon equips del Reial Mallorca a,b una selecció balear de Tercera Divisió. Abans del matx, el president Grande atorgà a títol pòstum la condecoració d'or i brillants a Bartomeu Serra, recollida pel seu pare.

El partit, de dues parts de mitja hora, acabà amb victòria vermellenca per 3-0. Els penyistes pogueren gaudir de veure en acció una de les més grans promeses del club, Emilio Nsue, que fou l'autor del primer gol. A més del president Grande, durant el matí es deixaren veure per Son Bibiloni el subdirector de la Fundació del Reial Mallorca, Miki Garro; el gerent de l'entitat, Pere Terrassa, o el director general de relacions institucionals del club, Maties Rebassa.

La jornada es va coronar amb un dinar de germanor al qual quedaren poc més d'un miler de penyistes. Una fideuà gegantina esperava els participants en la festa vermellenca, en un envelat habilitat per a l'ocasió ens un terrenys annexos als camps d'entrenament. Entre els més destacats comensals es trobava el jugador del primer equip Ariel Ibagaza, que en companyia del seu fill va compartir el dinar amb els aficionats que diumenge rere diumenge confien en la seva habilitat per dur perill a la porteria rival.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.