algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

La diferència és la reacció

El Mallorca protagonitza un esperançador inici de temporada marcat pels gols i les remuntades èpiques

77178
Juan Arango i Víctor Casadesús celebren un gol aconseguit pel jugador veneçolà.

El Mallorca està marcant les diferències aquesta temporada respecte de la pasada. Malgrat que, després de set jornades disputades, els homes de Gregorio Manzano tenen només dos punts més que l'any anterior, l'estil de l'equip vermellenc és molt diferent al que s'ha pogut veure en el passat.Si hi ha qualque cosa que caracteritzi el joc de l'equip illenc enguany, és la seva capacitat de reaccionar en situacions adverses. El Mallorca ha protagonitzat dues remuntades èpiques davant la seva afició a Son Moix, en les dues que disputà contra el Valladolid i el Getafe. Malgrat tenir un resultat de 0-2 en contra seva, els de Gregorio Manzano varen poder refer-se i arribar a aconseguir un resultat de 4-2 en ambdós partits.

Precisament, aquesta capacitat de reacció era una de les mancances més destacades de l'equip vermellenc la passada temporada. Per al Mallorca era molt complicat remuntar un gol en contra i no enfonsar-se a les primeres de canvi. Ara, l'afició està davant d'un equip més segur d'ell mateix i de les seves possibilitats.

Les noves incorporacions han estat molt importants per a aquest canvi d'actitud, sobretot en el cas de Güiza i Webó. Malgrat que el jugador camerunès es troba de baixa des de principis de setembre, ha demostrat que forma una parella solvent amb Daniel Güiza, un tàndem que pot garantir el gol. En el cas de Daniel Güiza, l'exjugador del Getafe ha vengut a cobrir una altra de les carències més destacades del Mallorca la passada temporada, que no era altra que la manca de gol. Els vermellencs trobaren moltes dificultats la passada temporada a l'hora de superar la porteria rival.Basta veure que el Mallorca només va marcar quatre gols en les set primeres jornades de 2006, mentre que, en el que duim enguany de lliga ja s'han marcat 13 gols.

Fins i tot quan els suplents han hagut de fer la seva aportació no han fallat.Aquest ha estat el cas del veneçolà Juan Arango, que va superant la seva crisi de joc i la seva ruptura amb l'afició, sobretot després d'haver estat un dels protagonistes principals en el duel dels vermellencs contra el Getafe, on el veneçolà va ser l'artífex de la remuntada.Dos punts separen el Mallorca de la passada temporada de la d'enguany. Però aquests dos punts són un abisme si analitzam l'actitud de l'equip vermellenc i les seves ganes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.