lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°

Els internacionals descarten sortir a empatar davant Dinamarca

Riera: «Hi ha un grup molt sa, que rema en la mateixa direcció»

Albert Riera, Miguel Àngel Angulo i Cesc Fàbregas varen descartar ahir la possibilitat que Espanya plantegi el partit de dissabte davant de Dinamarca per aconseguir un empat, un resultat vàlid per als de Luis Aragonés per mantenir intactes les seves opcions de ser a l'Eurocopa de 2008.«Encara queden bastants de dies per al partit i l'anirem preparant, però no es pot parlar d'empat, perquè si sortim amb aquesta mentalitat pot sorgir la sorpresa i ens marcaran un gol. Hem de ser superiors i demostrar-ho en el camp», va assenyalar el mallorquí Albert Riera.

Per la seva banda, el valencianista Angulo creu que han de demostrar per què juguen «en una Lliga tan important». «Cal jugar amb les fases de cada partit, cercar la victòria i ser intel·ligents, intentar refredar l'ambient i aprofitar ocasions. No s'ha de sortir a empatar sinó a guanyar», va comentar l'asturià.

Cesc tampoc no pensa en les taules, un resultat que «no entra al cap de ningú», va recalcar. «Som un bon equip i tenim bons jugadors. Sempre sortim a guanyar i no pensam en res més», va recordar.

A més, Riera es va referir al seu debut en una concentració. «Em sent molt bé i ja en coneixia algun de la sub 21. Hi ha un grup molt sa i tots remam en la mateixa direcció», va indicar el jugador de l'Espanyol, segons el qual «el bon treball» del seu equip és la clau perquè aporti tants de jugadors a la selecció.

El manacorí va insistir igualment que dissabte s'hi juguen «molt». «Des de fora sabia que Espanya necessita el suport de tots i ara que hi som, som dels primers més exigents amb nosaltres i, tot i la importància del partit, hem d'estar tranquils perquè tot sortirà bé», va afirmar.

Angulo, per la seva banda, va qualificar el xoc de «final» en la qual hauran d'anar «a tot». Per això, descarta qualsevol tipus de dosificació com es demana per part d'alguns clubs. «Vénc a la selecció i si compten amb mi jugaré. Hem començat fa poc i no tenim les cames cansades», va afegir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.