algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

Festassa mallorquinista a Son Bibiloni

La Federació de Penyes celebrarà la seva IV Diada el pròxim divendres, dia 12

El pròxim divendres, dia 12 d'octubre, la família mallorquinista celebrarà la IV Diada de Penyes, que en aquesta edició canviarà d'escenari i es durà a terme a les instal·lacions de la ciutat esportiva Antonio Asensio.La Federació de Penyes Mallorquinistes ha preparat un complet programa d'actes, als quals estan convidats tots els seguidors del Reial Mallorca, siguin penyistes o no.

La jornada començarà ben prest. A les 9.30 hores hi ha programat un entrenament del primer equip perquè els aficionats que vagin fins a Son Bibiloni puguin contemplar els seus ídols de ben a prop.

En aquesta diada es tindrà ben present la figura del desaparegut Tomeu Serra, qui dedicà gairebé tota la seva vida a les categories inferiors del Mallorca. A les 10.30 hores es descobrirà un monòlit dedicat a la seva memòria i es donarà per estrenat el I Memorial Tomeu Serra.A continuació, els futbolistes de la primera plantilla del Mallorca signaran autògrafs a partir de les 11.00 hores, i una hora més tard es disputarà un amistós entre el Mallorca i una selecció de la Tercera Divisió balear.

A les 14.00 serà l'hora de refer forces amb una fideuà. Aquells que vulguin participar d'aquest dinar, en el qual s'inclourà aigua, vi, ensaïmada i cafè, hauran de retirar el seu tiquet, que costarà 10 euros, a les diferents penyes mallorquinistes o a la seu que la Fundació Reial Mallorca té a l'Ono Estadi.

L'horabaixa, a partir de les 16.00 hores, tindrà lloc l'acte institucional en el qual es lliuraran els reconeixements. En concret, es concedirà la insígnia d'or del club a Maties Rabassa, actual director de relacions institucionals del Mallorca, per la seva gran tasca a la Federació de Penyes, de la qual és fundador.

Finalment, a partir de les 19.00 hores, es jugarà un nou partit entre els Veterans del Reial Mallorca i una selecció de diversos penyistes.
Durant tot el dia s'oferirà una jornada de portes obertes a la ciutat esportiva de Son Bibiloni, en la qual es podran visitar totes les instal·lacions en grups de fins a 30 persones.Per facilitar els desplaçaments, l'EMT habilitarà dos autobusos gratuïts que sortiran des de l'Ono Estadi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.