algo de nubes
  • Màx: 20.06°
  • Mín: 12.82°
20°

El pavelló de la vergonya

Cañellas denuncia que el Palma Arena ha costat més de 90 milions d'euros, un 81% més del previst

El conseller d'Esports i Joventut del Govern de les Illes, Mateu Cañellas, denuncià que el Palma Arena costà un total de 90.664.704 euros (més de quinze mil milions de les antigues pessetes), un 81% més del cost que inicialment estava previst, que havia de ser de 47.736.904'2 euros, fet que deixa pendent de liquidació un deute de 49.276.995 euros.El conseller féu públiques aquestes xifres en el transcurs de la roda de premsa posterior a la primera visita del president Francesc Antich a la instal·lació palmesana.Antich volgué destacar que el Govern es troba amb seriosos problemes econòmics i jurídics per fer front a aquest deute, ja que aquest increment no està avalat pels procediments administratius pertinents a l'hora d'augmentar el que inicialment s'havia licitat.

Cañellas, per la seva banda, indicà que s'ha encarregat als serveis jurídics de l'Executiu un informe que determini quina n'ha estat la causa i que determini les responsabilitats d'aquest ingent increment. El conseller es queixà de les dificultats que ha tingut el seu equip per recopilar tota la informació referent a l'edificació del Palma Arena. Tanmateix, agraí a les empreses constructores la seva col·laboració en aquesta tasca.Tant Antich com Cañellas recalcaren que la «voluntat del Govern és «utilitzar al màxim» la instal·lació, a més d'anunciar que es treballa per determinar com es farà front al deute. Així mateix deixà clar que l'Executiu està «compromès» a liquidar aquesta quantitat.

El conseller explicà que el Govern s'ha fixat com a màxima prioritat optimitzar els usos de la infraestructura i anuncià que s'està treballant en el trasllat al pavelló d'una part de les dependències de la Conselleria i dels clubs i federacions que hi estiguin interessats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.