cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

Manzano estimula l'afició

El tècnic del Reial Mallorca desitja veure una bona entrada a l'Ono Estadi per al duel contra el Getafe i comprèn les crítiques del públic quan l'equip no juga bé

100546
A Gregorio Manzano li bullen mil idees dins el cap a l'hora de pensar en la confecció de l'onze inicial que s'enfrontarà diumenge amb el Getafe.

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, desitja que demà diumenge l'Ono Estadi presenti l'aspecte de les grans ocasions i, per aquest motiu, aprofità la roda de premsa d'ahir per llançar un missatge a l'afició vermellenca i animar-la a acudir al duel contra el Getafe. «Aquest és un partit idoni per acabar la jornada en zona europea i esper que l'afició ens ajudi a sumar els tres punts, com ho ha fet sempre que l'hem necessitada. Necessitarem el seu suport de principi a fi».

L'entrenador andalús comprèn les crítiques i els xiulets que arriben de la graderia quan l'equip no guanya, i assegura que «l'afició el que vol és veure guanyar el seu equip, i quan perdem els crits de descontentament d'una minoria s'imposen a una majoria que es manté callada. Diumenge hem d'intentar que tothom s'incorpori a la festa».

Tot i enfrontar-se a un rival que només ha pogut sumar dos punts en sis jornades i que ocupa la penúltima posició de la classificació, Manzano no es refia del Getafe, que enguany entrena el danès Michael Laudrup, i després de comparar-lo amb el Mallorca de la temporada passada, avisa que «el partit de diumenge no serà gens còmode: el Getafe té una gran plantilla i ens posarà les coses molt difícils».

«Aquesta temporada, els passa el mateix que al Mallorca de la campanya passada: bon joc i poca efectivitat davant porta, tot i haver fet tres grans fitxatges per a la davantera, com són Kepa, Uche i Braulio. Però és un equip que crea moltes ocasions per marcar, tal com demostraren davant el València i el Reial Madrid, i per això la sort algun dia els somriurà», sentencià.

El tècnic mallorquinista reconeix que, en certa manera, davant el Getafe es repeteix la història de la jornada anterior contra el Betis: el Mallorca es veurà les cares amb un equip molt necessitat de punts, però matisa que «el Betis tenia 40.000 ànimes fent costat a l'equip i diumenge l'avantatge de jugar a casa el tenim nosaltres. Esper començar guanyant i que no tinguem cap contratemps».

Manzano avisa també que «el Getafe ens visitarà amb la moral alta després d'haver aconseguit la classificació per a la següent fase de la Copa de la UEFA. De fet, és un equip que tot i haver sumat només dos punts ha fet mèrits per sumar-ne algun més, i és un dels que han fet més bon futbol».

Per altra banda, el tècnic vermellenc confirmà que davant el Getafe podrà comptar amb el central portuguès Nunes i que el migcampista argentí Jonás Gutiérrez serà dubte fins a darrera hora. I quant a l'obligació d'introduir canvis en l'onze inicial per les baixes per sanció de Ballesteros i de Güiza, opinà que «per això tenim la plantilla que tenim». «Tots estan bé, si bé és veritat que al futbolista que no té ritme de competició li costa una mica més entrar en el partit, però si tots treballen com fins ara no hi haurà cap problema».Finalment, Manzano s'alegrà de l'entrada d'Albert Riera en la llista de convocats, i li desitjà molts de partits com a internacional. A més, desitjà sort a Mateu Alemany en el seu repte de destronar Àngel María Villar al capdavant de la Federació Espanyola de Futbol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.