algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Sergio García tornarà a lluitar pel triomf al Mallorca Clàssic

El golfista de Castelló Sergio García ha confirmat la seva participació al Mallorca Clàssic, al camp de Pula Golf entre el 25 i el 28 d'octubre, on també lluitaran per al triomf els millors jugadors d'Europa encapçalats pel suec Niclas Fasth, que defensa el títol aconseguit el 2006.El torneig disposa enguany de dos milions d'euros en premis, segons va anunciar una portaveu del Mallorca Clàssic.

García, vencedor de l'edició 2004 del torneig, va declarar que li agrada competir a Espanya i «ho faig sempre que puc», va afirmar. «Tornar a Mallorca i a Pula Golf és una sensació molt especial, els llocs on has guanyat un torneig els guardes en la memòria de diferent manera», va afegir García. La relació del golfista de Castelló amb el Mallorca Clàssic no pot ser més estreta, ha pujat al pòdium en les tres edicions que ha participat en el torneig: va ser campió el 2004; el 2005 va compartir la segona posició amb José Manuel Lara i l'anglès Paul Broadhurst; i una altra vegada va ser segon el 2006, aquesta vegada en solitari.

L'edició d'enguany té més de 150 participants inscrits. Sergio García i José Mª Olazábal lideraran l'Armada espanyola, malgrat que no serà gens fàcil aconseguir el triomf del Mallorca Clàssic. L'any 2003, Miguel Àngel Jiménez fou el guanyador, mentre que Sergio García triomfà el 2004 i José Mª Olazábal aconseguí el triomf el 2005.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.