algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Manzano fa teràpia

L'entrenador del Reial Mallorca es reuní ahir per espai de 40 minuts amb els seus futbolistes per analitzar la derrota contra el Betis i corregir algunes errades i actituds

57934
Amb la xerrada d'ahir, l'entrenador andalús aprofità per aixecar els ànims dels seus futbolistes.

Després de la tempesta en forma de derrota que els jugadors del Reial Mallorca hagueren de suportar diumenge a l'estadi Manuel Ruiz de Lopera, ahir tornà a sortir el sol a la Ciutat Esportiva de Son Bibiloni.Els futbolistes sortiren ahir a entrenar amb cares llargues i amb el cap baix, però Gregorio Manzano els tenia preparada una nova xerrada. Com ve sent gairebé un costum, abans de l'entrenament dels dilluns, el tècnic andalús va estar parlant i fent teràpia de grup amb els jugadors que participaren en el duel contra el Betis, però aquesta vegada la xerrada es va perllongar per espai de 40 minuts. Fou una autèntica teràpia per passar pàgina, oblidar-se dels àrbitres i pensar en el partit que diumenge enfrontarà el Mallorca amb el Getafe a l'Ono Estadi.

Durant la reunió, el tècnic i els jugadors intercanviaren impressions sobre el matx contra el Betis amb la finalitat d'analitzar entre tots la derrota i de separar el gra de la palla. Manzano els va fer veure totes les coses que no li havien agradat i va fer un capítol a part en el tema dels àrbitres. L'entrenador andalús no vol que els seus jugadors es descentrin per les decisions dels col·legiats ni, molt manco, que veguin targetes per protestar.

Diumenge Güiza, el màxim golejador de l'equip amb tres dianes, va veure dues cartolines grogues pel fet de qüestionar l'actuació d'Ontanaya López, i no podrà jugar contra el Getafe. Serà una baixa molt important per a un partit en el qual el Mallorca necessita sumar els tres punts per reafirmar-se i per no complicar-se la classificació.

En l'entrenament d'ahir, els jugadors que varen intervenir en el duel de l'estadi Manuel Ruiz de Lopera completaren una sessió suau de recuperació, mentre que els que no jugaren s'exercitaren amb més intensitat i feren un partidet.Quant a Jonás Gutiérrez, que es retirà lesionat del partit contra el Betis, sortí coixejant a la gespa per escoltar la xerrada de Manzano i per efectuar exercicis d'estiraments. El defensa Héctor Berenguel també es retirà abans d'hora a conseqüència d'un quadre gripal que l'obligarà a fer repòs entre 24 i 48 hores.Per la seva banda, Javier Dorado es va entrenar al marge del grup per molèsties a la zona de la cicatriu de la lesió anterior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.