nubes dispersas
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

El Sevilla està obligat a guanyar per no complicar-se

El Sevilla cercarà davant l'Slàvia de Praga (20.45/Canal +), un llop vestit de caputxeta, el bàlsam als seus mals dels darrers quatre partits "davant Barcelona, Espanyol, Saragossa i Arsenal, en el seu segon partit del grup H de la Lliga de Campions. Tot i aquesta mala ratxa, l'equip que dirigeix Juande Ramos vol aferrar-se als arguments que el donen com a favorit, tant a les apostes com a les estadístiques de les dues darreres temporades en competició europea, amb tan sols una derrota en catorze partits disputats.

Juande Ramos recupera dos els tres jguadors que estaven tocats pel partit de l'Slavia: el rus Kerzhakov "recuperat de la seva lesió de turmell" i Boulahrouz, jugador cedit pel Chelsea, que també s'ha recuperat d'una contusió en el turmell esquerre.

Només Javi Navarro i Maresca s'absenten per lesió d'una llista a la qual tornen Kerzhakov, Duda i Escudé, i de la qual surten, respecte dels que viatjaren a Saragossa, Fazio, Mosquera i Diego Capel.De Mul continua sense entrar per decisió de l'enternador. Així, els convocats són Palop, De Sanctis, Daniel, Hinkel, Boulahrouz, Escudé, Dragutinovic, Adriano, Poulsen, Martí, Renato, Keita, Jesús Navas, Duda, Koné, Kanouté, Kerzhakov i Luis Fabiano.

L'Slavia de Praga, que dirigeix Karel Jarolim, pot aferrar-se al qualificatiu de llop vestit de caputxeta per la seva marxa a la Lliga de Campions.La seva primera i inesperada víctima fou el poderós Ajax d'Amsterdam, que eliminà a la fase prèvia, per després superar l'Steaua de Bucarest (2-1) a la primera jornada del grup, mentre que a la Lliga txeca el Zlin pagà (7-1) la seva preparació pel duel amb el Sevilla. Així, el partit és ben segur que no serà gens fàcil per al conjunt de Juande Ramos, tot i que, almanco sobre el paper, és molt superior. Ara bé, l'Slavia ha donat mostres del seu potencial i la confiaça i seguretat amb les pròpies possibilitats comencen a esvair-se de Sevilla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.