algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Tobalina: «Hem de millorar la nostra imatge»

L'entrenador del Palma Aqua Màgica no s'amaga darrere de les lesions i espera una millor actuació del seu equip

L'entrenador del Palma Aqua Màgica, Diego Tobalina, vol que el seu equip millori la imatge donada en la primera jornada de Lliga davant el Gandia en el partit contra el Cantàbria Lobos, un conjunt al qual veu com un dels gallets de la competició. A més, Tobalina no es va voler amagar darrere de les lesions que han assolat el joc interior palmesà durant la pretemporada i el començament de Lliga.

«És difícil saber quin Cantàbria trobarem, si estaran millor o igual que en la primera jornada, però sobretot quin tipus d'equip serem nosaltres. Esper que millorem la imatge que vàrem donar l'altre dia davant el Gandia, amb més intensitat i concentració des del punt de vista defensiu i que millorem la fluïdesa en atac», explicà el tècnic palmesà, destacà la dificultat en la LEB de jugar fora de casa. «Jugar a fora sempre és difícil, no només per al Palma. A qualsevol equip de la Lliga li costa guanyar fora de casa, i més davant del Lobos que té una de les millors plantilles de la Lliga».

Tobalina ressaltà que, llevat de la lesió que va patir Pep Pacreu, la resta de les baixes s'han produït en el joc interior, la darrera i més greu la de Martí Nogués. «Pràcticament totes les lesions que hem patit durant la pretemporada han estat en jugadors interiors, fent més difícil la feina als entrenaments. Lou s'ha incorporat ara als entrenaments i Mbengue està fent un gran esforç per estar també amb l'equip». El tècnic confia que el pivot senegalès pugui ser de la partida ja a Cantàbria, «si ha pogut entrenar llavors podrà jugar també un poquet».

Tot i aquests problemes el técnic pensa que el seu equip té qualitat a bastament per resoldre aquesta situació i que no és moment de començar a cercar excuses. «El que és important és que els que hi som no cerquem excuses i estiguem forts als entrenaments i als partits, perquè qualitat per guanyar en tenim de sobres».

Per millorar l'actuació del passat diumenge, Tobalina vol que el seu equip incrementi la intensitat defensiva com a camí per una millora general en el seu joc. «Si defenses malament és difícil agafar ritme, perquè cada vegada has de treure de fons, en canvi, si robes pilotes o agafes rebots pots donar més ritme al teu joc».

Durant la tarda d'ahir es connegué la grevetat de la lesió de Martí Nogués, trencament de lligaments al turmell esquerre, per la qual cosa avui passarà pel quiròfan de la clínica Juaneda i serà operat pel doctor Moreno.

Nogués estarà de dos a tres mesos de baixa, per la qual cosa el més segur és que el Palma cerqui un reforç interior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.