cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Dani Güiza: «El líder és Ibagaza»

El davanter andalús Dani Güiza, màxim golejador de l'equip amb 3 gols, fuig de tot protagonisme i assegura que l'encert de cara a la porteria rival és part de la seva feina

96714
Dani Güiza està protagonitzant un inici de Lliga espectacular.

Dani Güiza ha demostrat ser un home de paraula. El davanter andalús va prometre gols el dia de la seva presentació com a jugador del Reial Mallorca i un cop disputades les quatre primeres jornades ja s'ha convertit en el màxim golejador de l'equip amb tres dianes, les mateixes que aconseguí el fitxatge estrella de la temporada passada, l'argentí Maxi López, en tot el campionat. I el més important de tot és que presenta una mitjana d'un gol per partit "davant el Vila-real marcà un gol legal que el col·legiat del matx, Pérez Burull va anul·lar per un inexistent fora de joc.

El Dani Güiza d'aquesta segona etapa com a mallorquinista és molt diferent al de la primera. Ha madurat tant dins el camp com fora. Tant és així que el futbolista, que ahir rebé tots els elogis de la premsa, no se sent l'estrella o el líder de l'equip i s'estima més compartir els seus èxits amb els seus companys. Se sent un més dins l'equip.«No em sent el líder de l'equip. Aquest és el 'Caño' (Ibagaza)». Així de clar ho volgué deixar ahir a tothom en la seva compareixença en roda de premsa Dani Güiza. El davanter reconegué que es troba en un gran moment de forma, però afirmà que «el més important és que els meus companys també estiguin bé. Sense ells jo no podria marcar tants gols».Recordant el partit de diumenge contra l'Almeria, l'ariet vermellenc també reconegué que amb una mica més de sort hagués pogut marcar tres o quatre gols a Cobeño en cas d'haver aprofitat totes les ocasions de què gaudí, però es justificà dient que «el porter també juga i diumen ge va fer un gran partit». Güiza comentà que «si l'equip continua jugant igual de bé tindrem més partits com el de l'Almeria, en el qual gaudirem de nombroses ocasions per marcar». Analitzant el matx, el futbolista nascut a Jerez opinà que «férem un partit molt seriós i malgrat cometre una greu errada en defensa que ens costà un gol, l'equip va saber reaccionar».

Güiza assegurà que la ratxa de tres partits sense conèixer la victòria que acumula el Mallorca "Atlètic de Madrid (1-1), Vila-real (0-1) i Almeria (1-1)" no afegeix pressió al partit de demà contra el Valladolid. «Nosaltres sortim a guanyar sempre i davant el Valladolid no ens sentirem més pressionats que en altres partits. Jugam en el nostre camp i hem de lluitar per sumar els tres punts, perquè si no ens feim forts a casa no farem res aquesta temporada». El davanter insisteix que malgrat no haver guanyat cap dels tres darrers partits, «l'equip està bé». «Davant l'Almeria vàrem deixar escapar dos punts, però ara ja pensam en el pròxim compromís i a sumar tres punts que ens permetin continuar a la zona alta de la taula.

Güiza, que assegura que «l'estil de joc del Mallorca és igual que el del Getafe» i que «ambdós utilitzen el mateix sistema», no es considera imprescindible en l'equip i afirma que «el dia que jo falli o no pugui jugar, hi ha companys a la plantilla que esperen la seva oportunitat i que poden fer-ho tan bé com jo». El davanter també es posà en la pell de Manzano i, preguntat per les dificultats del tècnic per trobar-li una parella estable a la davantera, respongué que «no és fàcil trobar la parella perquè a la plantilla hi ha quatre davanters de qualitat que lluiten per dos llocs».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.