algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Nadal, encara lesionat, renuncia a jugar

El palmesà Carles Moyà ocuparà el lloc deixat pel número dos del món a Bangkok

El tennista mallorquí Rafel Nadal ha hagut de renunciar a jugar l'Obert de Tailàndia per culpa de la lesió de genoll que arrossega des de la passada final del torneig de Wimbledon. Aquesta mateixa lesió ja va llastrar les possibilitats del manacorí en l'Obert dels Estats Units, on va caure en la quarta ronda davant el valencià David Ferrer.

El palmesà Carles Moyà ocuparà el lloc que el manacorí deixa vacant en el torneig asiàtic, segons informaren ahir els organitzadors del torneig. Moyà, que començarà la seva participació a la competició de Bangkok el proper dimarts, arriba en un gran moment de forma, després dels últims bons resultats aconseguits sobre pista ràpida.

L'Obert de Tailàndia no entrava dins el calendari del jugador palmesà, però les possibilitats de classificar-se per jugar la Copa Màsters era l'excusa perfecta perquè Moyà ocupàs el lloc del lesionat Nadal. Moyà sortirà al torneig de Bangkok com a cinquè cap de sèrie i jugarà a la primera ronda contra el teutó Benjamin Becker.

En absència de Rafel Nadal, els principals caps de sèrie de l'Obert de Tailàndia seran el serbi Novak Djokovic, el nord-americà Andy Roddick, el txec Tomas Berdych i l'alemany Tommy Haas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.