muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Moisés Sánchez s'allunya de Pequín

El mallorquí va ser a prop del seu objectiu, però el veneçolà Arteaga li aturà el pas

El lluitador mallorquí Moisés Sánchez no va poder aconseguir en els Mundials de lluita de Bakú obtenir el bitllet per als Jocs Olímpics de Pequín, ja que acabà en la catorzena posició en la categoria de 66 quilos de grecoromana.El lluitador va ser relativament a prop d'aconseguir l'objectiu, però el veneçolà Endrix Arteaga, en el primer combat de la repesca, li va aturar el pas.Arteaga va saber jugar les seves cartes al llarg de les tres sets que va durar aquest combat. «Em vaig sentir molt cansat en el tercer període. He notat la manca de competicions d'alt nivell. Les dues lesions que he tingut aquesta temporada, les havia superat físicament i emocionalment; però el fet d'estar molt temps en fase de recuperació s'ha vist plasmat en el combat amb el veneçolà. Tenc més oportunitats i les vull aprofitar», va comentar el lluitador mallorquí.

Sánchez es va estrenar amb una autoritària victòria contra Franson Gibbons, d'Illes Palau, per dos sets a zero (7-0 i 5-0), però en el segon combat no va poder amb el vigent campió olímpic, Farid Mansurov, que amb prou feines va deixar opcions al balear.Després del combat quedava esperar la possibilitat que el lluitador mallorquí entràs a la repesca, i així va ocórrer. L'objectiu de Moisés Sánchez, com d'Óscar Sánchez-Silva, seleccionador estatal, era vèncer els dos combats següents, ja que si ho feia tenia pas directe a Pequín, però en el primer davant d'Arteaga aquest guanyar, perquè va saber aguantar millor la fatiga.

Al matí, Joaquín Martínez superava el seu primer envit en 55 quilos, en vèncer per dos 2-0 el colombià Julio César Muñoz. En el seu segon enfrontament, la situació canvià perquè el murcià no va poder amb la tècnica de Temirbekov.Amb aquesta derrota, el lluitador espanyol va donar per conclosa la seva actuació amb una dinovena posició.«La valoració d'aquesta primera jornada és una mica desil·lusionadora. Per una part, hem vist que Joaquín s'ha adaptat al seu nou pes i, d'altra banda, Moisés va tenir una bona actuació amb Farid Mansurov, però amb el veneçolà Arteaga li van fallar les forces en l'últim minut. Tenim temps per corregir errors i aconseguir els nostres objectius del pròxim anys», va assenyalar el seleccionador espanyol.

Al matí, un dels combats en els quals la tensió entre el públic assistent va pujar alguns graus va ser el protagonitzat per Rovshan Bayramov i l'armeni Roman Amoyan, atesa la rivalitat existent i que va dirigir l'àrbitre espanyol Carlos García.Els primers ors van ser per a l'iranià Reinhanpour (55 quilos), el georgià David Bedinadze (60 kg) i el de'Azerbadjan Mansurov (66 kg).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.