algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Manzano lamenta el parèntesi de la Lliga

El tècnic assegura que arriba en mal moment per als equips en ratxa positiva com el Reial Mallorca

En una setmana en la qual no hi haurà futbol de Primera Divisió, el tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, no faltà a la seva cita setmanal amb els mitjans de comunicació. La primera cosa que va fer el tècnic andalús va ser valorar els efectes del parèntesi de la competició en el seu equip, que actualment és segon a la taula classificatòria, i assegurà que «quan la Lliga s'atura sempre hi ha dues teories. Els equips que han començat malament veuen l'aturada com una benedicció i una oportunitat per carregar les piles, mentre que els equips que guanyen no volen parar i l'aturada és inoportuna. Jo, personalment, crec que el més important és que els jugadors que ara són amb les seves seleccions tornin bé».

Manzano lamentà una vegada més la baixa del davanter camerunès Pierre Webó. «És una llàstima que un jugador que va fer una feina molt bona durant la pretemporada s'hagi lesionat per una beneitura en l'entrenament del dissabte. Si la temporada passada faltava definició a l'equip, començar la Lliga amb un davanter menys no és una bona notícia. Però enguany hem fitxat bé i hem de continuar endavant amb el que tenim».

L'entrenador no volgué alimentar el debat "impulsat fins i tot des de la pàgina web del club" sobre qui serà el company de Güiza a la davantera vermella en absència de Webó, i jugant una mica a embolicar apuntà que «cal cercar la millor combinació per a cada partit, però tampoc no podem donar sempre per segura la presència de Güiza en l'onze titular».

Sobre la titularitat de Tuni en les dues primeres jornades quan la temporada anterior gairebé no comptà amb ell, Manzano es limità a dir que «juga per una qüestió tàctica i com que aquí "a la sala de premsa de Son Bibiloni" no tenim pissarra no la puc explicar. L'any passat teníem problemes amb el gol en la primera línia d'atac i havíem de cercar solucions en la segona línia. Si enguany tenim gol en la primera línia, podem utilitzar altres armes en la segona».

Quant a l'uruguaià Gonzalo Castro, inèdit fins ara a la Lliga, afirmà que «està treballant molt bé i és a punt per entrar a l'equip en qualsevol moment».

Finalment, preguntat sobre la situació de l'equip, segon classificat, Manzano féu broma dient que «suposa molta pressió estar entre el Madrid i el Barcelona» i sèriosament digué que «d'aquí a dotze jornades la situació tornarà a la normalitat. Només pensam partit a partit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.