muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°
10°

El ciclista Colom aconseguí vèncer el trotó a Son Pardo

L'esportista bunyolí no donà opcions a Hudy Vallon

84544
Antoni Colom amb Pilar Estelrich i Holly Vallon, que no el pogué derrotar en mil metres de cursa. | TERESA AYUGA.

Toni Colom guanyà la revenja. Fa poc més d'un any, Fliper Star, conduït per Joan Antoni Riera, superava el ciclista bunyolí en un ajustat final. Ahir, Colom no va donar opcions a Hudy Vallon, que fou menat per Pilar Estelrich. El ciclista mallorquí dominà la cursa des de la primera corba i fins al final dels 1000 metres que disputaren. Més de quatre mil persones acudiren fins a Son Pardo per presenciar el duel entre Toni Colom i Hudy Vallon, que té el rècord nacional de velocitat.

L'espectacle suposà el debut de Francina Armengol com a presidenta del Consell de Mallorca a Son Pardo. Acudí a la cita acompanyada de Pere Fullana, director insular de Relacions Institucionals, i Rafel Oliver, director general de Projectes. Exerciren d'amfitrions el director de l'hipòdrom, Gabriel Oliver, i l'encara president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Nicolau Tous. Toni Nadal, que substituirà Tous la setmana que ve, presencià també l'espectacle.

Colom, que es va veure sorprès l'any passat per la velocitat de Fliper Star en l'esprint, sortí enguany decidit a oferir el triomf als aficionats. Des del primer moment agafà avantatge i, fins i tot, es va permetre el luxe d'afluixar la seva marxa en el tram final de la recta d'arribada. Els espectadors presents a Son Pardo es posaren dempeus per veure com Colom, satisfet, superava la meta, amb un temps d'1.07.91. Hudy Vallon, que marcà 1.12.63, no havia ofert la seva millor cara. En acabar, Colom es mostrà satisfet per la victòria, tot i que va reconèixer que no estava en la seva millor forma. «No ha estat fàcil, ja que en els entrenaments el cavall havia estat més ràpid», va explicar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.