algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

Dani Güiza, boig per poder jugar diumenge

El davanter andalús accelera la seva recuperació per poder arribar al partit contra el Llevant

Pel cap de Güiza només passa un pensament: estrenar-se en partit oficial amb el Reial Mallorca davant el Llevant el pròxim diumenge a l'Ono Estadi.

Encara que els metges li diagnosticaren en principi entre dues i tres setmanes de baixa a conseqüència d'un trencament fibrilar al quàdriceps dret, que es causà el passat dia 12 d'agost en el partit amistós que els mallorquinistes disputaren contra el Groningen, el davanter andalús treballa de valent per accelerar el termini de recuperació i les primeres proves físiques a les quals ha estat sotmès conviden a ser optimistes.

Ahir Güiza començà l'entrenament en el gimnàs amb el preparador físic Toni Servera i al marge del grup, i quan sortí als terrenys de joc de la ciutat esportiva de Son Bibiloni per incorporar-se amb la resta dels seus companys, la seva cara es convertí en un poema quan el cos tècnic no el deixà participar amb el grup en els exercicis amb pilota i li ordenà que continuàs fent exercicis individuals. El futbolista acceptà amb resignació les noves instruccions i realitzà carrera contínua, petites esprintades, canvis de direcció i exercicis d'agilitat. Completà la seva particular sessió amb alguns tocs de pilota. Aparentment, els resultats foren satisfactoris: Güiza executà la seva feina sense gestos de dolor, però els metges es mostren prudents i esperaran a conèixer els resultats de les darreres proves per donar el seu vistiplau i l'alta definitiva.

Dies claus  

Les sessions preparatòries d'avui i demà seran claus per determinar les possibilitats de l'ariet nascut a Jerez d'entrar en la llista de convocats que Gregorio Manzano elaborarà dissabte amb vista al duel de diumenge contra el Llevant.

El concurs de Güiza en aquesta primera cita de la Lliga seria molt positiva per a l'entrenador vermellenc, ja que en cas de confirmar-se la seva baixa, el Mallorca només comptaria amb Arango i Trejo en la davantera. Víctor Casadesús es perdrà el primer partit de Lliga per sanció, després d'haver vist la cinquena targeta groga en el darrer duel del curs passat davant el Reial Madrid, i Pierre Webó, que ahir disputà un amistós amb la selecció del Camerún al Japó, tornarà a l'Illa dissabte sense gairebé temps per pair el llarg viatge en avió i per preparar el matx de diumenge.

Si Güiza hi arriba a temps, té moltes opcions de compartir l'atac vermellenc amb Arango i poder demostrar que els tres gols que ha marcat en pretemporada no foren un miratge i que el Mallorca té un excel·lent davanter en nòmina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.