nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Loeb imposa la seva llei amb Gronholm en segona posició

El gal Sebastien Loeb (Citroen) va imposar la seva llei en el Ral·li d'Alemanya, la desena cursa de l'any, i se'n va col·locar líder, seguit només pel finlandès Marcus Gronholm (Ford), mentre que el belga François Duval (Citroen), que divendres donà la sorpresa en acabar líder, va baixar a la tercera posició.

L'espanyol Xevi Pons (Subaru) ahir no es va trobar còmode amb el cotxe, per problemes de vibracions i subviratges, i va baixar una posició, a la vuitena. D'altra banda, Dani Sordo (Citroen), que en la primera etapa es va veire obligat a abandonar en la darrera especial quan era quart a la taula, ahir no es pogué reincorporar a la competició.

El dia va tornar a ser difícil per als pilots, ja que l'alternança de les condicions meteorològiques feia molt difícil l'elecció dels pneumàtics. El sol s'alternava amb els niguls, igual que la calor amb la brisa fresca. En un mateix tram els pilots trobaven zones on l'asfalt era calent i altres on era fred, i on corrien el risc de patinar.

Loeb no acaba de sentir-se còmode en la cursa germànica. És l'únic que ha guanyat aquest ral·li des que forma part del calendari del Mundial, fa ja cinc anys. Sempre ha estat entre els pilots amb temps millors en els vuit trams que formaven la segona etapa, però només ha estat el millor en tres.

Compta amb una bona renda per avui de 37'4 segons sobre Gronholm, que el segueix en la classificació, però no ha de confiar-se i continuar ferm amb el nou C4 per aconseguir-ne el millor rendiment possible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.