cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.5°

Rafel Nadal debuta avui contra Mónaco

El jugador argentí es va desfer de l'espanyol Feliciano López per 6-4, 7-6 i 6-3

Rafel Nadal comença avui la seva participació en el Màster Sèries de Cincinnati, que es disputa sobre pista dura, contra l'argentí Juan Mónaco, que es va desfer en primera ronda del tennista de Toledo Feliciano López per 6-4, 6-7 i 6-3. El manacorí arriba al preludi de l'Obert dels Estats Units amb la pressió afegida pel serbi Novak Djokovic, després que s'imposàs a Mont-real i derrotàs Nadal a semifinals i Federer a la final. El serbi ha demostrat que també vol entrar a la lluita que mantenen el mallorquí i el suís. Nadal ha guanyat els dos partits que ha disputat contra Mónaco: el 2005, en el torneig suec de Bastad per un doble 6-1; i fa més poc, en el torneig d'Stuttgart d'enguany per 6-1 i 6-3.

En el cas que el número 2 del món superàs l'argentí, el quadre que l'espera és assequible. El creuament de vuitens emparellaria el manacorí amb el vencedor del duel entre el rus Mikhail Youzhny i el nord-americà convidat per l'organització, Sam Querrey. Els dos darrers no s'han enfrontat entre ells cap vegada. Als quarts de final, la sort podria emparellar Nadal amb el tennista d'Ontinyent Juan Carlos Ferrero, amb Fernando González, número 6 del món, o amb el nord-americà James Blake. Ferrero derrotà Olivier Rochus per 6-1, 3-6 i 7-5 després de dues hores de partit.

A l'altre cantó del quadre, Carles Moyà ho té més complicat. Després de desfer-se del també argentí David Nalbandián, a segona ronda l'espera el flamant campió del Màster Sèries de Mont-real, Novak Djokovic. El balanç d'enfrontaments entre ambdós jugadors és d'empat a una victòria. El darrer matx disputat va ser al Màster Sèries d'Hamburg, que tingué lloc el mes de maig, en què Moyà es va desfer del serbi per 7-6, 4-6 i 7-6. L'altre enfrontament es remunta al 2006, quan Djokovic va imposar-se al palmesà per 6-1 i 7-5 a les semifinals del torneig croat d'Umag.

En el mateix cantó del quadre també es troba Roger Federer, que debutarà contra el francès Julien Benneteau, que vencé el rus Dmitry Tursunov per 6-4, 3-6 i 6-3. Federer arriba a Cincinnati amb ganes de rescabalar-se de l'any passat, en què va caure a primera ronda contra el britànic Andy Murray per 7-5 i 6-4.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.