algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

El València vol sentenciar l'eliminatòria

Rep avui l'Elfsbforg i vol aconseguir el bitllet per anar a la competició europea

El València té intenció, avui a Mestalla davant l'Elfsborg suec, de sentenciar l'eliminatòria, cosa que li proporcionaria el bitllet per disputar la Lliga de Campions aquesta temporada, en el partit d'anada de la prèvia de la competició continental.

L'objectiu de Quique Sánchez Flores, conscient de la superioritat del seu conjunt, és viatjar al Boras Arena amb un gran resultat i, sobretot, amb bones sensacions. Per aquest motiu, el tècnic valencianista ha treballat profunditaemnt amb els seus davanters, amb l'objectiu que l'equip valencià pugui golejar a Mestalla. I és que el d'avui també podria ser un dia important per a Santiago Cañizares i per a David Villa. El porter manxec complirà 100 partits en la Lliga de Campions davall els pals, mentre que el davanter asturià, si marca, aconseguiria el seu 50è gol amb el València.

El tècnic recupera David Albelda, que finalment no estarà sancionat, i Carlos Marchena, que després de complir la sanció de dos partits imposada per la FIFA arran dels incidents ocorreguts la temporada passada davant de l'Inter de Milà en els vuitens de la Lliga de Campions, ha tornat a entrar en la llista de Quique.

Els qui no sortiran a la gespa de Mestalla són el brasiler Edu, que continuael seu programa de recuperació; el darrer fitxatge del València, Nikola Zigic, amb molèsties de turmell; i Asier del Horno, novament descartat. Amb la tornada de Marchena, el dubte per al tècnic madrileny serà elegir el company del sevillà en el centre de la defensa, ja que Albiol i Helguera se'n disputen la plaça restant.

La preocupació principal per a Sánchez Flores és el bon estat físic dels suecs, que ja han disputat 17 partits de la Lliga del seu país i hi van segons. Va ser Svensson qui va posar l'Elfsborg en la Lliga de Campions, quan eliminà en primera ronda el Linfield irlandès. Un altre dels inconvenients de l'incòmode Elfsborg, que basa el seu joc en una gran muralla defensiva amb dos centrals robusts amb opcions de rematada, serà el terreny de joc del Boras Arena, que obliga els de Quique a sortir de Mestalla amb un gran resultat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.