algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Cati Pol Borràs i Ester Ribera, plata a Roses

Manolo Carrasco i José Luis Oliva quedaren en tercera posició

La parella formada per les jugadores de l'Ícaro Alaró Cati Pol Borràs i Ester Ribera aconseguiren la medalla de plata en la tercera prova del Campionat d'Espanya disputada el cap de setmana passat a la localitat gironina de Roses. Aconseguiren així el passaport per al Màster de Laredo.

La parella Pol Borràs-Ribera fou la millor amb representació de les Illes. Cati Pol Martí i Meri Alsedà i Cati Cerdà i Ana Català quedaren empatades en la setena posició. En categoria masculina, Manolo Carrasco i José Luis Oliva només pogueren acabar tercers, després de derrotar a la final de consolació De Amo-Ariza.

La victòria al torneig de Roses fou per a la parella Barri-Zamora, en categoria femenina, i Da Silva-Badosa, en masculina.
Patrícia Zamora-Verònica Barri van saber aprofitar-se de la revolució que es va apoderar del campionat per proclamar-se campiones en un torneig en què la cantàbrica i el valencià havien firmat sengles tercers llocs en les dues proves anteriors i on ara sí van pegar el bot al més alt del pòdium.

Per això, Barri-Zamora van superar en la final les mallorquines Ester Ribera i Cati Pol Borràs, la parella revelació del campionat, en un partit ple d'alts i baixos i de constants canvis en el lideratge del matx i en el qual Patrícia Barri fins i tot va haver de superar problemes físics en el segon set, encara que se'n va recuperar i va aconseguir, amb la seva parella, la victòria en la tercera màniga per acabar 2-1 (16-21, 21-18 i 15-6).

En la seva primera participació al Campionat d'Espanya, Pol Borràs i Ribera segueixen una progressió impressionant. A la prova de Cullera quedaren en dinovena posició i a Màlaga, setenes.

Genildo Da Silva i Lluis Badosa mostraren el seu domini en el circuit espanyol després d'imposar-se a Cabanes-De Senespleda.
Els vigents campions d'Espanya acabaren els seus partits amb solvència. Basaren la seva estratègia en el joc d'atac de Da Silva i en el bloqueig de Badosa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.