nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

El Mallorca s'examina davant la seva afició

Els homes de Manzano s'enfrontaran el pròxim dimarts al totpoderós Bayern de Munich alemany

El nou Reial Mallorca s'enfrontarà el pròxim dimarts a les 22.00 hores a una autèntica prova de foc en el Torneig Ciutat de Palma, que a més servirà per presentar l'equip de la temporada 2007/08. Els vermellencs s'hauran de veure les cares amb el Bayern de Munich. L'equip alemany és un dels més importants a nivell europeu i suposa un rival de categoria per a la presentació de la nova plantilla vermellenca.

Gregorio Manzano tindrà una molt bona oportunitat per mesurar quin és l'estat real dels seus homes, i l'afició podrà veure per primera vegada el nou Mallorca, amb les seves incorporacions. Així i tot, els aficionats hauran d'esperar per poder veure damunt la gespa Molinero, lesionat, i David Navarro, que encara està complint la seva sanció. Això sí, serà una flamant estrena per un dels fitxatges estrella de la temporada, Güiza. De fet, dimarts es podrà veure quin és el paper dels nous davanters, Webó i Güiza, en els esquemes del tècnic andalús.

No serà gens fàcil per al Mallorca aquest partit contra tot un històric del futbol com és el Bayern de Múnich. L'equip alemany s'ha reforçat amb fitxatges tan importants com Ribery, Luca Toni o Klose, i segur que li posa les coses ben difícils als homes de Gregorio Manzano.

De totes maneres, en aquest partit el més important és que l'afició pugui gaudir de tota una festa del futbol. L'ocasió així ho mereix. I el rival així ho promet. A més l'entrada per als socis vermellencs serà gratuïta. Per als altres aficionats que vulguin acudir a l'Ono Estadi, els preus aniran des de 28 a 56 euros.

Posteriorment, més en concret el dia 10, el Mallorca es desplaçarà a Dusseldorf per després anar a terres holandeses, on jugarà amb dos equips locals. Els vermelencs s'enfrontaran al Twente el dia 11, i al Groningen el dia 12.

Comença així la recta final per a la plantilla vermellenca. Uns dies que estaran marcats per aquest duel amb el Bayern de Munich, un partit que segur atreurà molts aficionats a l'ONO Estadi que podran ser uns espectadors de luxe de la presentació del seu equip, un equip que promet gols per a la pròxima temporada, i que espera poder aconseguir la salvació el més aviat possible, per així lluitar per una plaça europea. Tal vegada un bon papaper en aquest partit contra els alemanys pugui servir per fer somiar encara més els aficionats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.