algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'Ícaro domina la primera jornada de regates

Les categories TP52 i GP42 començaran la competició avui després d'una jornada d'entrenament

El Dufour 44 Icaro (CN El Balís), al comandament de Carlos Rodríguez, és el líder de la classe IMS 570 al final de la primera jornada de la Copa del Rei Camper-Audi, que ahir s'inicià a la badia de Palma per a totes les classes en competició llevat dels monotips Transpac 52 i GP42.

L' Ícaro, de l'armador català Lluís Mas, amb un segon i un primer, lidera la classificació amb dos punts d'avantatge sobre el segon classificat, que és el Comet 41 S Power Plate-Hempel (RCN Gran Canària), amb el regatista preolímpic català Antoni Rivas a la roda.

En la tercera posició es va col·locar el Sinergia 40 Luso-Roux, que navega amb banderes de l'Autoritat Naval de Lisboa, seguit per l'embarcació de bandera italiana Tecnocasa-Gogo, amb tripulació majoritàriament catalana.

En la divisió IMS 670 hi ha un empat en el lideratge entre dos bessons X-37: el Movistar (RCN Tenerife) del canari Lucio Pérez i l'actual subcampió del món de la classe, el Turismo de Madrid (RCN Barcelona) del campió olímpic José María Van der Ploeg.

L'embarcació canària va guanyar la primera mànega del dia i va ser tercera en la segona, mentre que el Turismo de Madrid es va mostrar més regular amb dos segons llocs en les dues mànegues.

Ja més lluny d'ells es troba el Dehler 36 Aquasonic (CN Altea) de Javier Serrano, actual campió del món de la classe Vaurien, que va aconseguir un setè lloc a la primera mànega, per vèncer la segona i empatar en la tercera plaça amb el Tanit (RCR Alacant) de Nacho Campos, que va ser tercer i cinquè respectivament.

A la divisió IRC el Swan 45 Early Bird de l'alemany Hendrick Brandis és el primer líder de la general, mentre que en els monotips X-35 el Marina Rubicón en domina la classe després de vèncer les dues mànegues disputades ahir.

Avui, la competició s'inicia a les 13.00 hores per a totes les classes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.