algo de nubes
  • Màx: 11.99°
  • Mín: 7.77°
11°

L'Ajuntament d'Inca aprova l'ajuda

El Consistori decidí donar suport a l'entitat presidida per Llompart


El Bàsquet Inca va rebre ahir dematí una important injecció econòmica. El ple de l'Ajuntament aprovà per unanimitat la concessió de les subvencions pertinents als quatre pròxims anys en avançament per tal de pal·liar la manca de liquidesa que arrossega el club del Raiguer, a causa de la manca de patrocinador. El total de la subvenció aprovada és d'aproximadament 300.000 euros. Tal com indicà el president de l'entitat inquera a Diari de Balears, Joan Llompart, «l'Ajuntament ens ha concedit una important ajuda financera». «El Consistori ens ha concedit la mateixa ajuda que els altres anys, però amb la novetat que ens ho abonarà tot de cop en avançament», sentencià Llompart.

La impossibilitat que les administracions públiques avalin entitats privades ha frenat l'opció d'aconseguir un crèdit que permetés afrontar la temporada amb tranquil·litat. «No ha pogut ser, per la qual cosa haurem de continuar cercant alternatives», explicà el president. Pel que fa al nou patrocinador, Llompart no pogué avançar cap novetat i es limità a apuntar que continuen cercant una empresa que vulgui formar part del nou projecte i que aporti els recursos necessaris per poder aspirar a convertir el Bàsquet Inca en un aspirant seriós d'ascendir a l'ACB.

Pel que fa al vessant institucional del club, ahir vespre també se celebrà l'assemblea de socis del club, amb l'aprovació dels comptes de l'exercici anterior i del pressupost de la temporada següent com a principals punts de l'ordre del dia.

Llompart indicà que el resultat de l'exercici 2006/07 «presentava un superàvit d'aproximadament 10.000 euros», per la qual cosa els comptes del club estan suficientment sanejats. Amb vista a la nova temporada, el club del Raiguer disposarà «d'1.200.000 euros de pressupost, una quantitat similar a la de la temporada passada» precisà, sense comptar el que pugui arribar-hi en concepte de patrocini.

Finalment, el màxim responsable del Bàsquet Inca valorà l'acord de retransmissió a què han arribat el canal de televisió Popular TV amb la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), pel qual la cadena retransmetrà cada divendres un partit de la Lliga LEB Or. «Des del punt de vista publicitari creim que repercutirà per bé en la nostra categoria. Iniciatives com aquestes són bones per al bàsquet», sentencià el nou president del conjunt inquer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.