cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Palma es reforça amb Puyada

El base català assegura que no renuncia a res amb els seu equip

M. PAGLIALONGA. Palma.
Xavi Puyada ja és oficialment el nou base del Palma Aqua Màgica per a la propera temporada. Fou presentat ahir acompanyat del nou entrenador de l'equip, Diego Tobalina, com també de Guillem Alomar, vicepresident de l'entitat palmesana. La nova incorporació ha encaixat perfectament en el perfil que anava cercant el club. Es caracteritza perquè és coneix bé la categoria, tret especialment important en els criteris de la directiva, i també perquè té unes grans aptituds com a atacant i com a defensor.

Puyada es va mostrar «molt content pel fitxatge», ja que d'aquesta manera «faig una passa endavant en la meva carrera professional». El jugador no dubtà en mostrar les seves primeres sensacions sobre la plantilla i assegurà que «em trob dins un equip ben confeccionat, on hi ha bon ambient, cosa que és important per treballar junts al màxim». Respecte dels objectius a assolir en aquesta campanya, el base català manifestà que «no és bo marcar-se objectius alts des del principi», tot i que «els objectius els anirem marcant setmana darrere setmana».

D'altra banda, tant Alomar com Tobalina mostraren la seva disposició a formar una plantilla amb el major nombre possible de cares espanyoles, per evitar mentre sigui possible jugadors americans o comunitaris, tot i ser conscients que «a hores d'ara el mercat nacional està saturat, cosa que posarà les coses difícils en el moment de tancar la plantilla» apuntà Tobalina. Quan amb prou feines queden dos mesos per a l'inici de la temporada, el Palma AquaMàgica encara cerca dos fitxatges més. Segons asseguraren, el perfil és el «d'un jugador jove nacional i amb esperit d'equip», afegí l'entrenador. Tant Alomar com Tobalina estan molt contents de l'arribada del nou jugador, ja que es tracta «del base que cercàvem» i el veuen com un possible líder de l'equip gràcies a les seves característiques i al seu envejable palmarès.

El Palma AquaMàgica afronta la seva tercera temporada en la Lliga LEB d'Or amb «il·lusió i experiència», segons explicà Guillem Alomar, amb l'objectiu «d'arribar com més amunt millor», tot això «sense deixar de ser conscients de l'escàs pressupost» amb el qual compta l'equip. Tot i així, es mostren optimistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.