cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

El Mallorca treballa passat per aigua

El solleric Tuni descarta abadonar la disciplina vermellenca per anar a jugar a un altre equip

Una cosa habitual de les pretemporades vermellenques a Kossen es comptar amb la visita de la pluja. Així, els jugadors del Mallorca es varen haver d'entrenar sota l'aigua, just abans de jugar el seu partit amb el Mittersill, equip amateur de la cinquena divisió austríaca.

Tuni, un dels capitans de l'equip, va fer referència a la seva situació dins l'equip i explicà que Gregorio Manzano «vol que em quedi». «L'entrenador m'ha dit que form part de la plantilla, vol que em quedi i tenc il·lusió de continuar», explicà el solleric. «He tingut qualque oferta, tant a nivell nacional com fora del país. Però la meva intenció es triomfar aquí i en cas que arribàs una oferta bona per a mi i per al club, llavors es valoraria», afegí.

El jugador vermellenc reconegué que la seva anterior temporada va ser «molt dolenta». «A nivell personal no vull tornar a viure una situació com la de la temporada passada», afirmà el solleric, que considerà que «hi ha equip per estar entre els deu primers». «Ara, en pretemporada, es comença de zero i és el moment de demostrar a l'entrenador que puc ser titular».

D'altra banda, l'argentí Guillermo Pereyra es troba en un moment delicat a causa de les seves negociacions amb el Mallorca per poder renovar el seu contracta, que finalitza el 2008. És el germà del jugador del Mallorca qui està duent a terme les negociacions amb l'entitat esportiva, negociacions que l'argentí espera que finalitzin amb èxit. «Tots els jugadors volen ser valorats pel seu equip i jugar amb tranquil·litat, sense preocupar-se d'altres coses», afirmà Pereyra en declaracions a la Cadena Ser. «Jo esper que tot acabi molt bè i poder donar el meu màxim rendiment al club».

Pereyra fou capità la passada temporada, però ho deixà de ser per problemes amb el tècnic Gregorio Manzano. «Això és una cosa que hauria de comentar», afirmà l'argentí. «Jo no necessit dur la cinta al braç, ja duc els galons en el camp de futbol amb el meu joc i la meva actitud amb els meus companys, explicà el vermellenc. «Crec que el quart capità més apropiat seria Juan Arango», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.