Un gol de Seitaridis en la segona part deixa l'eliminatòria oberta

Gloria bistrita: Albut, Frasinescu, Abrudan, Sepsi, Rus, Ragipovic, Coroian, Nalati, Dobre, Zaharia i Tilinca.
Caju per Coroian, Damian per Ragipovic i Dumitra per Nalati.
At. de Madrid: Leo Franco, Seitaridis, Perea, Eller, Antonio López, Maxi Rodríguez, Maniche, Luccin, Petrov, Raúl García y Mista.
Jurado per Petrov, Braulio per Mista i Costinha per Luccin.
ÀRBITRE: Nicola Rizzoli (ITA). Amonestà el local Frasinescu i els visitants Seitaridis i Luccin. gols: 1-0: minut 6, Zaharia.
2-0: minut 38, Tilinca.
2-1: minut 54, Seitaridis.

L'Atlètic de Madrid, desaparegut en la primera meitat, va evitar el desastre a Romania en la segona part, en la qual un gol del grec Giorgios Seitaridis va donar vida al conjunt blanc-i-vermell en una eliminatòria d'Intertoto que haurà de remuntar el proper dissabte en el Vicente Calderón (2-1).

El marcador no va ser tan bo com es preveia per la presumpta superioritat de l'equip madrileny davant del Glòria Bistrita, però va mantenir l'Atlètic a prop de la classificació per a la prèvia de la UEFA, sobretot després d'un inici inquietant, en el qual els blanc-i-vermells van regalar dos gols al seu rival abans del descans.

El nou Atlètic tampoc no funciona aquesta temporada, sobretot en les seves accions defensives. Allà se li va complicar el partit i l'eliminatòria en la primera part, en què va mostrar una alarmant debilitat. Descol·locat, sense contundència i superat per dos atacants batalladors, tot just van resistir 6 minuts amb el 0-0.

De l'actitud guanyadora de què va parlar en la prèvia el mexicà Aguirre no n'hi va haver cap rastre en tota la primera part, malgrat que l'Atlètic, molt insegur enrere, es va apropiar de la possessió amb el pas dels minuts, però sense profunditat, ni velocitat i amb molt poques ocasions.

L'Atlètic, obligat a aixecar un 2-0 en la segona part, en la qual va augmentar la seva presència ofensiva, va trobar el 2-1 en un potent xut llunyà del grec Giorgios Seitaridis, que donava esperances per la tornada al Calderón.