muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Verdasco guanya el duel davant Ferrer

El tennista madrileny jugarà contra l'argentí Juan Ignacio Chela en tercera ronda

Fernando Verdasco va guanyar ahir el duel espanyol davant David Ferrer en el torneig alemany d'Stuttgart, puntuable per a l'ATP i dotat amb 642.750 euros en premis. El madrileny, tal com ja va passar en el darrer Roland Garros, va deixar fora el de Xàvia, que venia d'imposar-se en el torneig de Bastad (Suècia), però que quasi no va poder oposar resistència al seu rival i caigué en dos sets per 7-5 i 6-3. Així, el valencià no podrà revalidar el títol aconseguit l'any passat en terres alemanyes.

El partit només va estar equilibrat en la primera mànega, on un trencament en el tram decisiu en favor de Verdasco li va permetre tancar el set i agafar avantatge en el marcador.

En el segon capítol, després d'uns instants d'igualtat, la debilitat en el servei de Ferrer va concloure amb tres trencaments que provocaren que el seu rival posàs la directa cap a la tercera ronda, on es trobarà amb Juan Ignacio Chela. El tennista argentí, favorit número 7 del torneig, patí més del previst per desfer-se del serbi Boris Pashanski en tres sets (7-5, 4-6 i 6-4).

També es classificaren per tercera ronda el suís Stanislas Waerinka i el txec Jiri Vanek després d'eliminar Marin Cilic i Gael Monfils, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.