muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Pierre Webó va ser presentat ahir migdia com a nova referència en atac de l'equip mallorquinista

'Vull dur la camiseta tan amunt com pugui'

Pierre Webó ja vesteix la camiseta del Mallorca. Ahir migdia va ser presentat a les instal·lacions de l'Ono Estadi acompanyat pel president del club, Vicenç Grande.

L'exjugador de l'Osasuna, que ha firmat per cinc temporades, va destacar que s'havia decantat pel projecte mallorquinista perquè des de l'Illa es confia en ell.

«No volia anar a un club que no comptàs amb mi. He optat per venir aquí perquè el club em seguia de fa temps i comptaven amb mi», va assenyalar el davanter camerunès. «A més, m'agrada la manera de jugar de l'equip, ja que permet explotar les meves qualitats. Jugant amb dos davanters i un mitja punta darrere d'ells és com més còmode em sent. Va ser una de les coses que més em va agradar i que em va fer decidir a venir a l'Illa», va afegir Webó.

L'exjugador osasunista va voler agrair la confiança que l'equip tècnic mallorquinista havia dipositat en ell i retornar-la en forma d'èxits. «Vull continuar creixent com a futbolista fent les coses bé i retornar la confiança que m'ha brindat el club portant la camiseta tan amunt com pugui», va comentar.

El nou davanter vermellenc, que es va definir com un jugador «treballador», va sortir al pas dels comentaris que qüestionen la seva eficàcia golejadora. «Crec que el nombre de gols que he fet a l'Osasuna tampoc no donen molta raó a aquells que em critiquen, però esper poder fer molts gols aquí i, sobretot, com més gols facin els companys millor per a l'equip. Vénc d'una institució on això es premiava molt», va sentenciar el camerunès.

El nou davanter mallorquinista ha marcat un total de 20 gols en les quatre temporades que ha jugat a l'equip de Pamplona. La primera temporada, en els 28 partits que va disputar va anotar un total de 4 gols. La següent va aconseguir augmentar el registre del seu primer any i arribà als 6 gols en 24 partits, la millor mitjana de la seva estada a l'Osasuna. La temporada 2005/06 va disputar un total de 31 partits i aconseguí marcar 6 gols. La temporada passada, malgrat disputar 31 partits de Lliga, només va anotar 4 gols.

Es pot pensar que els registres de Webó no són els d'un home d'àrea, però la seva tasca al camp va més enllà de l'estrictament anotadora. La seva potència i velocitat poden fer obrir les defenses més tancades i crear espais.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.