algo de nubes
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 7.61°
16°

Torrens arriba amb la plata al coll

La binissalemera descansa abans de partir a jugar el Mundial Sub 19

Alba Torrens continua augmentant el seu compte personal de medalles. La jugadora binissalemera aconseguí amb la selecció espanyola de basquet Sub 18 la medalla de plata a l'Europeu esdevingut a Novi Sad (Sèrbia).

Malgrat la bona actuació de la jugadora mallorquina, que aconseguí 17 punts a la final, el combinat espanyol no pogué aconseguir la victòria davant Sèrbia, que es mostrà més agressiva durant la major part del partit.

Amb la seva actuació, Torrens es guanyà estar inclosa dins el quintet ideal de la competició, acompanyant jugadores com Natalia Vieru (Rússia), Jelena Milovanovic (Sèrbia), Olesya Maleshenko (Ucraïna) i Weronica Idzak (Polònia).

Ara la jugadora de Binissalem gaudeix d'un parell de dies de vacances abans de partir a jugar el Mundial sub 19. Aquesta competició es farà a Bratislava (Eslovàquia) del 26 de juliol al 5 d'agost. A aquesta mateixa competició també hi serà el base del COP Crespí, Gabi Ocete, amb qui l'any 2006 aconseguí l'Europeu júnior i el 2004 l'or en cadets, ambdues amb Marina Amer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.