algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
10°

Rudy Fernández va ser la gran estrella

La Federació Balear va celebrar el sopar final de la temporada a Binicomprat

La Federació de Bàsquet de les Balears celebrà al restaurant Binicomprat, d'Algaida, el seu tradicional sopar de final de temporada.
L'internacional mallorquí Rudy Fernández en va ser el convidat d'honor. La Federació Balear premià el jugador del Joventut de Badalona, i també la seva germana Marta, que disputa la Lliga Americana professional, amb l'insígnia d'or de l'organisme.

El president, Jaume Estarellas, compartí amb l'integrant de la Penya l'honor de lliurar els trofeus de les diferentes competicions que s'han disputat a les Illes. Els joves esportistes no deixaren escapar l'oportunitat de sortir a les fotos amb el medallista d'or del darrer Mundial, que va ser al Japó. Els metges Gelabert i Vidal, com també el fisoterapeuta Reynés, reberen sengles plaques de reconeixement i quatre jugadors que deixaran la propera temporada el Centre de Tecnificació de les Illes Balears, uns obsequis.

De la mateixa manera, varen rebre el reconeixement de la FBIB dues persones que han dirigit un club ni més ni pus que durant els darrers 25 anys. Es tracta del president de l'Imprenta Bahía, Guillem Boscana; i el del Jovent de sa Indioteria, Jaume Palou.

Durant el lliurament de premis, Jaume Estarellas destacà que cada anys són més els equips de l'Arxipèlag que participen en les competicions estatals, a aprtir de la Lliga EBA. I que les Balears comptaran una temporada més amb un representant en la màxima categoria, l'ACB. Els dos conjunts mallorquins, el Drac Inca i el Palma Aqua Màgica, tornaran a prendre part en la Lliga LEB Or, mentre que el Bàsquet Muro serà l'únic representant balear en la LEB de Plata, i el Jovent d'Alaior, en la LEB de Bronze. A més, hi ha dos equips mallorquins en la Lliga Femenina 2, el Jovent i el Joventut Mariana.

A la taula d'honor, hi eren el representant de la FIBA de la seu de Palma del pròxim Campionat d'Europa, representants de s'Institut i el president del Col·legi d'Àrbitres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.