algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

El partit interminable encara no ha acabat

Rafel Nadal i Robin Soderling intenten des de dissabte passat acabar el seu partit de tercera ronda

El tennista manacorí Rafel Nadal i el suec Robin Soderling tampoc no pogueren acabar ahir el seu partit de tercera ronda del torneig de Wimbledon, ja que la pluja tornà a caure sobre Londres.

El matx, que havia de començar dissabte, es va aturar quan el marcador reflectia una igualdat total. Nadal havia guanyat els dos primers sets per 6-4 i 6-4, mentre que Soderling s'havia imposat en els dos següents per 7-6 (7) i 6-4, i ambdós empataven a 4 jocs en el cinquè i definitiu set.

El tennista manacorí va reobrir ahir el matx amb el seu servei, quan dominava el cinquè set per 2-0 i el marcador del tercer joc era d'empat a 30. Però no va poder confirmar el trencament de servei que havia conseguit dilluns a darrera hora i el suec aconseguí igualar el partit novament (2-2). A partir d'aquí, el matx es va veure interromput novament en un parell d'ocasions, fet que va afectar el rendiment del manacorí, que passà bastants de problemes per retenir el seu servei, ja que Soderling gaudí de dues bolles de trencament. Finalment, l'organització deicidí tornar a ajornar l'enfrontament abans d'hora, veient que el temps no concediria una treva al torneig londinenc.

Si tot continua així, els tennistes de la part del quadre en el qual es troben tant Nadal com Soderling, hauran de jugar cada dia si l'organització vol que la final es disputi diumenge, ja que el matx entre el mallorquí i el suec és encara de la tercera ronda.

Una circumstància difícil d'entendre és per què el matx de Nadal no es va ser programar perquè fos a primera hora, de manera que pogués finalitzar sense problemes, en lloc de col·locar-lo després d'un altre matx que també s'ha hagut d'ajornar una vegada i una altra per la pluja.

El vencedor d'aquest partit s'enfrontarà amb el rus Mikhail Youzhny, que va superar el finlandès Jarkko Nieminen per 7-5, 7-6 (5) i 6-3. Youzhny seria el rival més dur amb el qual es trobaria per ara Nadal en aquesta edició de Wimbledon, si elimina Soderling.

Si el temps no millora, els organtizadors poden començar a penedir-se d'haver anul·lat la jornada de diumenge, per molt que en els més de cent anys d'història del torneig només ho hagin hagut de fer tres vegades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.