algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Jorge Lorenzo vol incorporar al seu equip de feina pel Mundial Josep Lluís Ballester

El director general d'Esports en funcions és poc probable que accepti l'oferiment d'Amatriain

58806
Josep Lluís Ballester, al centre, manté una excel·lent relació amb Amatriain i Lorenzo.

Josep Lluís Ballester, director general d'Esports en funcions, té ja sobre la taula una oferta de feina pel seu futur inmediat. Medita en aquests dies abans d'abandonar oficialment la Direcció General d'Esports una oferta de Daniel Amatriain, mànager general de l'equip Aprilia de Jorge Lorenzo. Ballester té la possibilitat de convertir-se en la mà dreta d'Amatriain i passar a acompanyar el pilot mallorquí per tot el món. L'ara director general hauria de preocupar-se de la feina diària de Lorenzo i Dani Amatriain es veuria així alliberat per centrar-se en qüestions bàsicament esportives. Ballester, en definitiva, faria la feina que fa l'extennista Carles Costa amb Rafel Nadal. És a dir, s'encarregaria dels compromisos publicitaris, institucionals..., mentre que tot el referent al motociclisme seria encara competència d'Amatriain.

Ballester, amb l'experiència acumulada com a director general i els esportistes d'elit, exerciria d'enllaç entre el gabinet de premsa i el mateix pilot. La bona relació entre Jorge Lorenzo i Ballester ha fet possible l'oferta d'Amatrian. El fins ara director general hauria de convertir-se en l'ombra constant i sempre present de Lorenzo. Es tracta que el pilot tengui sempre un referent al seu costat, tant des del punt de vista humà com de l'esportiu.

El gran emperò perquè Ballester pugui acceptar l'oferiment d'Amatriain és la necessitat que tendria de viatjar constantment. Ballester, que durant quatre anys ha sacrificat les relacions familiars, no sembla avui disposat a mantenir aquesta dinàmica i molt manco a viatjar de forma habitual. És per això que Ballester estudia altres possibilitats, com és la d'incorporar-se a l'oficina de la multinacional IMG.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.