algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El Mallorca traspassa Jankovic

L'Unione Sportiva Città di Palermo pagarà sis milions d'euros a l'entitat vermellenca pel serbi

El Reial Mallorca va traspasar ahir el serbi Bosko Jankovic a l'Unione Sportiva Città di Palermo per sis milons d'euros. Després d'una reunió maratoniana a l'ONO Estadi entre el director esportiu de l'entitat balear, Nando Pons, i el representant del jugador, Zoran Stojadinovic, es va posar fi a l'aventura del jugador balcànic al futbol espanyol i jugarà la propera temporada a la lliga italiana. Bosko Jankovic va arribar a la disciplina vermellenca l'estiu passat, procedent de l'Estrella Roja, amb la clara intenció d'emprar la seva estada al club illenc com a trampolí internacional. Just en trepitjar l'aeroport de Son Sant Joan, Jankovic reconegué que la seva intenció era jugar un parell de temporades a l'Illa per després cercar un traspás a un altre equip, encara que el contracte que va firmar amb l'entitat balear era de cinc anys.

Així, l'internacional serbi, que recentment va participar en l'Europeu Sub 21, jugarà la propera temporada al Palermo, equip revelació del Calcio la passada campanya. Bosko Jankovic ha estat el màxim golejador del Reial Mallorca a la Lliga espanyola, amb un total de nou gols, els mateixos que el veneçolà Juan Arango. Tot i axiò, per Gregorio Manzano el serbi no era un dels titulars indiscutibles. En la Lliga, Jankovic va jugar un total de 27 partits, 17 com a titular, dels quals només va jugar els 90 minuts en set ocasions. En la Copa del Rei va jugar quatre partits complets, encara que en aquesta competició no va aconseguir marcar cap gol.

El seu potent xut i la seva eficàcia golejadora li varen valer durant la temporada per convertir-se en un dels jugadors favorits per l'afició, que va reclamar la seva presència al camp en diverses ocasions durant la temporada.

La bona campanya d'homes com Ibagaza, Arango o l'argentí Jonás Gutiérrez, titulars indiscutibles per al tècnic vermellenc, a més de l'arribada d'homes com l'exmadridista Borja Valero, han fet que la secretaria tècnica del club hagi vist amb bons ulls l'oferta del club italià pel jugador balcànic. Els sis milions d'euros aconseguits amb el seu traspàs poden facilitar ara l'arribada d'un davanter centre de qualitat, i amb olfacte golejador, el vertader maldecap de la secretaria tècnica del Mallorca i del seu entrenador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.