algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Aprenentatge per als entrenadors

El Comitè organitza el Campus Seminari Illes Balears per a tècnics

Un cop acabada la temporada, arriba l'hora de renovar coneixements i de compartir experiències que puguin enriquir el nivell tècnic dels entrenadors de les Illes Balears. Amb aquest objectiu, la Federació de Futbol de les Balears i el Comitè d'Entrenadors, amb Jesús Díaz al capdavant, han organitzat el I Campus d'Entrenadors de Futbol, que es farà del 2 al 5 de juliol a les instal·lacions del col·legi del CIDE. El seminari, adreçat a tots els entrenadors amb el títol de nivell II o III, pretén que es prengui consciència de la seva figura dins del terreny de joc, s'entengui l'evolució dels entrenaments per poder aplicar i desenvolupar les novetats tècniques als seus equips respectius i conèixer els hàbits fisicoesportius relacionats amb les sessions de preparació, partits oficials i el dia a dia dels jugadors.

A més d'aquests objectius, hi ha un seguit de fites transversals que abracen tot el seminari i que n'inspiren el funcionament. Per exemple, aprendre les diferents tècniques d'entrenament a partir d'un mètode recíproc, és a dir, que tant els participants com els docents que impartiran els seminaris puguin enriquir-se amb els coneixements i amb les idees dels altres. El que s'hi pretèn és que l'entrenador sigui una persona positiva, responsable, compromesa i que investigui per millorar la docència dels futbolistes. Les activitats d'aquest primer campus es divideixen en sessions teòriques i pràctiques. Les sessions teòriques precediran les que es realitzaran al camp del CIDE, on es posaran en pràctica les diferents tècniques d'ensenyament que s'hagin explicat en les classes teòriques.

En les sessions pràctiques és on el mètode d'ensenyament recíproc es farà patent. En aquest moment, els monitors no intervindran als plantejaments dels participants, limitant-se a orientar, corregir i suggerir modificacions en les propostes presentades, amb un intercanvi de rols entre jugador i entrenador.

De totes maneres, l'objectiu és formar entrenadors que estimin l'esport, i sobretot, obtenir propostes que ajudin a millorar el futbol balear. El campus s'iniciarà el 2 de juliol amb una ponència i la posterior taula rodona a l'aula magna del col·legi CIDE a càrrec d'un entrenador de Primera Divisió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.