algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 19°
19°

New Star Blai cerca avui la gran revenja

Es disputa el Gran Premi Manacor, marcat per l'absència del campió nacional, Nardon DF

Avui és el dia. Ja ha arribat. La revenja ja és aquí. Enguany, el Gran Premi de Manacor no presenta entre els seus inscrits el guanyador del GP Nacional i, per tant, la revenja no serà completa. Nardon DF, que guanyà amb autoritat a l'hipòdrom de Son Pardo, és en terres franceses, on ha de disputar diferents proves, i per tant no participarà avui al Gran Premi de Manacor. La tradicional prova manacorina, que celebra enguany el 50è aniversari, té New Star Blai, menat per J. Bauçà, com el gran favorit. És el candidat principal al triomf, després que el cap de setmana passat s'imposàs a la petita pista manacorina, amb solvència, a un selecte grup de poltres. Però les corregudes són sempre imprevisibles. A Son Pardo, New Star Blai marcà un fort ritme de cursa inicialment, però acabà les forces i quedà relegat dels llocs d'honor. Avui, el poltre de la quadra Can Candil no ho tindrà fàcil per aconseguir la preuada victòria -10.000 euros s'endú el primer-, ja que són molts els exemplars amb opcions.

En aquest sentit, Nord AF, menat per S. Llobet, és un dels poltres amb possibilitats de lluitar pel triomf. Aconseguí la novena posició en el Gran Premi Nacional, en el qual marcà el seu millor registre (1.17.7). Disposa de l'avantatge que sempre significa sortir amb el dorsal número 1. Hi destaca també la presència de No Miris Prim, sisè a Son Pardo el tercer diumenge de maig. El seu inconvenient principal és què just ha participat una vegada a l'hipòdrom de Manacor i fou distanciat.

Nelca, que serà menada per Toni Frontera, fou la gran revelació a Son Pardo, ja que finalitzà en una meritòria segona posició i deixà el seu rècord en 1.16.9.

Així mateix, s'ha de remarcar les opcions de Nirvi Bin, tercer a Palma. Aquest exemplar menorquí va fer una mitjana 1.17 a Son Pardo, tot i que era el primer cop que hi participava. Tampoc no ha corregut mai a Manacor. A més, s'han de considerar també les opcions de Neccia Love i Nuba di Monmes.

Una de les grans incògnites d'aquesta 50a edició del Gran Premi de Manacor és Nit Bona, que serà menada per Joan Antoni Riera, tota una garantia. És una egüa ràpida, però que sempre ha estat distanciada a Manacor. El seu rendiment quedarà condicionat a l'adaptació a la pista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.