algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

Manzano recupera el doble pivot

El grec Angelos Basinas es perfila com a primera opció per cobrir la baixa per sanció d'Ibagaza

El Reial Mallorca es presentarà a l'estadi Santiago Bernabéu amb les baixes d'Ibagaza i Jankovic, la qual cosa obligarà Gregorio Manzano a retocar el seu onze inicial. La baixa de l'internacional serbi, que es troba amb la selecció sub 21 del seu país disputant l'Europeu d'Holanda, no trastoca gaire els plans del tècnic mallorquinista, ja que Jankovic havia estat suplent els darrers partits. En canvi, l'absència d'Ibagaza, que el passat dissabte davant el Sevilla veié la cinquena targeta groga i que haurà de complir un partit de sanció per acumulació d'amonestacions, sí obligarà Manzano a retocar l'equip inicial i fins i tot a canviar el seu sistema de joc. El grec Angelos Basinas es perfila com a primer candidat a cobrir la baixa del 'Caño'.

Davant aquest panorama, el Mallorca continuarà jugant contra el Madrid amb un 4-4-2, però molt probablement el dibuix en el centre del camp variarà. Es passaria de jugar en rombe, amb Guillermo Pereyra com a únic pivot defensiu i Ibagaza a la mitja punta, a fer-ho amb un doble pivot -Basinas-Pereyra. Malgrat que Gregorio Manzano no volgué mostrar ahir les seves cartes i programà un entrenament a porta tancada a l'Ono Estadi, el retorn de Basinas a l'onze es presenta com el canvi més lògic i el que permetria retocar menys un equip que en la segona volta del campionat ha oferit un rendiment extraordinari. En atac, el tècnic de Jaén sembla que continuarà confiant en Arango i Víctor, però en aquest apartat la incògnita està a saber si l'internacional veneçolà actuarà de mitja punta, deixant Víctor com a unic davanter, o com a segon punta. En el partit corresponent a la primera volta el Mallorca jugà amb el Madrid amb un únic atacant i el resultat final fou de 0-1 amb un gol de falta de Reyes en el darrer alè. En aquella ocasió Manzano no pogué comptar amb Ballesteros en defensa i curiosament deixà Arango i Víctor a la banqueta. El Mallorca jugà amb Moyà a la porteria; Héctor, Ramis, Nunes i Navarro en defensa; Basinas i Jordi López en el doble pivot i Varela i Jonás a les bandes; Ibagaza a la mitja punta i Maxi López com a únic davanter.

A Madrid, el Mallorca jugarà amb el mateix onze que empatà amb el Sevilla a l'Ono Estadi (0-0) amb l'única novetat de Basinas per Ibagaza. Per altra banda, des de la capital espanyola se li dóna molt protagonisme a Maxi López en el polèmic tema de les primes i el davanter argentí, cedit pel Barcelona, podria ser l'arma secreta de Manzano. El futbolista s'ha mostrat molt motivat al llarg de la setmana i ha afirmat que li agradaria acomiadar-se marcant un gol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.