• Màx: 18°
17°

El solleric Llorenç Seguí estrena el palmarès

L'atleta local Xisca Garau guanya en la categoria femenina la primera edició de la carrera popular

L'atleta local Llorenç Seguí es proclamà guanyador absolut de la primera edició de la 1/4 Marató Ciutat de Sóller, que organitza el Gimnàs Gymnapolis.

El guanyador va dominar des dels primers metres i a poc a poc va deixar enrere els altres participants i va entrar amb un temps de 35.45 minuts.

Acompanyaren en el podi l'atleta del Círculo Sollerense Fernando Rodríguez júnior, primer de la categoria Jove, i Tolo Horrach, un veterà M-45. A continuació es classificaren Toni Ramon, Toni París, Jaume Reus, Fernando Rodríguez sènior, Joan A. Fernández, Xim Borràs i Llorenç Ladaria. En la categoria de dones s'imposà Xisca Garau, amb un temps de 43,38 minuts, seguida de la veterana corredora britànica resident a Mallorca Johanna Macdonald i Silvia Carasa.

El recorregut pels carrers cèntrics de la Ciutat va esdevenir atractiu per als espectadors, que varen tenir l'oportunitat de poder veure passar els participants de la cursa sis vegades. La Vall compta amb una nova prova atlètica que en les properes edicions pot millorar; sobretot, quant a la participació de corredors de fora de la Vall.

En el lliurement de premis, va ser-hi present el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sóller, Miquel Bestard. En resum, bona jornada amb victòries dels atletes locals en la primera edició.