algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Tres raons per guanyar a Balaídos

Manzano confia arribar als 42 punts a Vigo, trencar la mala ratxa fora de casa i encadenar dues victòries

103408
Gregorio Manzano preveu un partit força complicat davant un Celta que es juga bona part de la seva salvació.
Malgrat tenir la salvació pràcticament a la butxaca, el tècnic Gregorio Manzano considera que el Mallorca té un triple objectiu en la seva visita a l'estadi de Balaídos, on es veurà les cares amb un Celta de Vigo amb l'aigua al coll. «Diumenge el Celta es juga molt, però nosaltres també encara que en un altre nivell. No és el mateix afrontar el partit amb 39 punts que amb 30, però nosaltres tenim un triple objectiu: sumar els 42 punts el més prest possible, i si és aquest diumenge millor, per treure'ns els dubtes de sobre; guanyar el primer partit fora de casa de la segona volta del campionat i guanyar per primera vegada aquesta temporada dos partits de forma consecutiva», apuntà l'entrenador de Bailén. Manzano ho té clar: «Enguany amb 42 punts la salvació està matemàticament certificada. Un cop els haguem sumat, el pròxim objectiu serà superar els 43 punts que aconseguírem la passada temporada».

Pel que fa al duel de diumenge, reconegué que no sap amb quines cartes li jugarà el nou tècnic del Celta Hristo Stòitxkov. «En els dos partits que ha dirigit va canviar una variant. Davant el Depor jugà amb Nené per darrere Baiano i amb un únic migcentre, Pablo García, amb la qual cosa dotà l'equip d'un tarannà més ofensiu. En canvi, davant el Saragossa i a causa de la baixa de Pablo García per sanció, jugà amb un doble pivot, amb Oubiña i Iriney i treballà amb un 4-2-3-1. El primer partit el va guanyar i el segon el va perdre davant un equip ben classificat i de molta qualitat. Amb aquests precedents és difícil saber com ens jugarà el Celta», explicà Manzano. Malgrat tot, el tècnic andalús apunta que el conjunt gallec «és un gran equip i té grandíssims jugadors. Passi el que passi diumenge, opino que al final no tendrà problemes per salvar-se. Si guanyen els quatre partits de casa arribaran als 42 i se salvaran i ells poden creure que aquest és el camí per salvar-se. Per aquest motiu el partit de diumenge no serà gens fàcil. A més, cal recordar que Balaídos és un camp que no ens va bé. L'any passat, sense anar més lluny, hi vàrem caure després d'encadenar una ratxa de set partits sense perdre».

Pel que fa a l'incident que protagonitzà el passat dijous el preparador físic Toni Servera amb els jugadors Basinas i Ibagaza, Manzano no li donà importància i recordà que «en tots els vestidors hi ha dies bons i dies menys bons, però no ho veig com un incident ni com una situació a destacar com a notícia respecte a la feina d'un equip professional. El nostre dia a dia és més ric que tot això. És normal que un tècnic o un futbolista tengui una sortida de to en un moment donat, però això no és noticiable. Al final tots som professionals i perseguim un mateix objectiu».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.