El Palma guanya el dret de lluitar pel títol

El conjunt de Tobalina derrotà a domicili i amb comoditat el Gandia i es classificà per al play-off

GANDIA 85
PALMA 94

Missió acomplida. El Palma Aqua Màgica serà present a la lligueta d'ascens pel títol després derrotar a domicili l'Aigües de València de Gandia i encadenar el seu quart trionf consecutiu. El conjunt que dirigeix Diego Tobalina imposà la seva llei des del primer quart, que s'adjudicà amb un clar parcial de 13-28. A partir d'aquí, els mallorquins es limitaren a administrar el seu avantatge i en cap moment no veieren perillar el triomf. El marcador al descans fou de 29-46.

A la represa, la tònica no varià i el Palma Aqua Màgica controlà el ritme del partit. El marcador final fou de 85-94. El rival dels palmesans en l'eliminatòria de quarts de final del play-off serà el Climalia Lleó. En semifinals es podria trobar amb el Drac Inca, que quedà emparellat amb el CAI Saragossa.