algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Definitiu!

Una derrota del Palma Aqua Màgica en el pavelló municipal de Gandia pot col·locar els mallorquins fora dels play-off d'ascens

Darrera final del Palma Aqua Màgica a la Lliga regular de la LEB. Els homes de Diego Tobalina es juguen avui, a les 21 hores, el seu pas als «play-off» en el pavelló municipal de Gandia contra el conjunt local Aigües de València. Els àrbitres prevists són l'andalús Morales Ruiz i el gallec Souto Farto. Els dos es juguen molt en aquest enfrontament. Els de Ciutat poden quedar fora dels «play-off» si no superen el quintet d'Isma Canto, i si el Ciudad de Huelva i el Plus Pujol Lleida guanyen. Un triomf mallorquí, acompanyat de derrotes de Los Barrios i Ricoh Manresa, poden assegurar el quart lloc al club illenc. I els d'Isma Canto, que dirigeix per onzena temporada consecutiva el conjunt valencià, poden evitar disputar el «play-out» si derroten el Palma Aqua Màgica i el Ford Burgos perd a casa contra L'Hospitalet. Ja no descendiran a la LEB 2.

En la darrera ronda, en la qual l'Aigües de València va perdre a domicili del Tenerife Rural amb claredat per 85-61, començà el partit amb el següent quintet inicial: Jorge Jiménez i Eric Sánchez, de bases, el jugador de Tennesse Zach Morley, d'aler, amb els pivots Juan Sanguino i Emiliano Morales, el darrer amb experiència en el bàsquet universitari ianquí i en l'italià i portuguès. També entraren en joc el veterà Àlex Burgos, Javier Rodríguez, Rafael Granollers i l'internacional australià Alex Loughton, una gran promesa. El Palma Aqua Màgica es juga avui en el pavelló municipal de Gandia el treball de tota una temporada. Un derrota significaria un revés molt dur per als responsables del club de Ciutat que, sobre el paper, compten amb una de les millors banquetes de la divisió d'argent del basquet estatal. Les victòries s'han aconseguit gràcies a les actuacions individuals de les seves estrelles i no pel bloc del conjunt.

L'entrada de Lou Roe en la recta final ha estat el revulsiu que la directiva i l'afició esperaven i tota la banqueta està avui en condicions de jugar. Una victòria, acompanyada de les derrotes de Los Barrios i Ricoh Manresa, donaria als homes de Diego Tobalina el factor camp a favor en els quarts de finals dels «play-off», amb moltes opcions de poder arribar a les semifinals, probablement, contra l'Alerta Càntabria, que ha estat la gran revelació d'aquesta primera fase de la Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.