algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Els problemes vénen per les bandes

El Reial Mallorca podria enfrontar-se al Celta amb les baixes de Bosko Jankovic i Jonás Gutiérrez

101172
Jonás Gutiérrez té molèsties musculars.Fotos: MONSERRAT.

El Reial Mallorca podria quedar sense ales amb vista al partit de diumenge a l'estadi de Balaídos davant el Celta de Vigo. A la baixa segura per sanció del serbi Bosko Jankovic s'hi podria afegir la de l'argentí Jonás Gutiérrez, la qual cosa obligaria Gregorio Manzano a retocar les bandes de l'equip. Jankovic va veure la cinquena targeta groga el cap de setmana passat davant el Nàstic de Tarragona, mentre que Jonás acabà el mateix partit amb molèsties físiques. Concretament, l'internacional argentí pateix una estrebada al múscul psoas ilíac del maluc dret i segueix un tractament de fisioteràpia i exercicis individuals al gimnàs. Ahir, el futbolista feia cursa contínua per la gespa dels camps de Son Bibiloni i s'entrenà al marge del grup. En acabar la sessió, Jonás Gutiérrez visità el metge.

Els preparadors físics, juntament amb els serveis mèdics de l'equip, que fan un seguiment exhaustiu de la lesió del Galgo, han dissenyat un pla específic per intentar recuperar el migcampista com més aviat millor, però a hores d'ara és dubte per al partit enfront del Celta, en el qual el Mallorca podria certificar la permanència en la màxima categoria del futbol espanyol per onzena temporada consecutiva. A la banda dreta, Fernando Varela és qui té més probabilitats de substituir-hi Jonás Gutiérrez. El sevillà ja ocupà aquesta demarcació en el darrer desplaçament del Mallorca al Camp Nou davant el Barcelona.

Quant a l'ala esquerra, les opcions de Gregorio Manzano són dues: la primera consistiria a donar la titularitat a Tuni, i la segona seria desplaçar a la banda el veneçolà Juan Arango, que en les seves darreres actuacions ha jugat en punta. En qualsevol cas, aquesta segona alternativa, i sempre que el tècnic continuï apostant per un 4-4-2, deixaria vacant una plaça a la davantera, la qual cosa podria obrir les portes de la titularitat, per primera vegada en la present temporada, a l'argentí Óscar Trejo. Per a Tuni seria la cinquena oportunitat de ser titular en aquest campionat. Fins ara el futbolista solleric no ha tingut gaire sort i només ha disputat 271 minuts, repartits en deu enfrontaments. No ha jugat els noranta minuts en cap. Per la seva banda, Óscar Trejo només ha disputat 27 minuts en dos partits, però la seva targeta de presentació no pot ser millor, ja que va marcar un gran gol el dia del seu debut davant del Getafe. Afortunadament, els problemes en forma de baixes li arriben, al Mallorca, amb la permanència a Primera gairebé assegurada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.