algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

Els veterans del Manacor i del FC Barcelona jugaran a Na Capellera

Els beneficis de les estrades seran per a l'ONG Llevant en Marxa


La presentació del cartell de la VI Trobada d'exjugadors del FC Barcelona va tenir lloc ahir a l'Ajuntament de Manacor. Hi foren presents Miquel Estrany, president de l'Agrupació de Veterans del Manacor; Pere Jordà, president de la Coordinadora de Penyes Barcelonistes de les Illes, i Toni Pastor, batle de Manacor. L'esdeveniment, que serà en benefici de l'ONG Llevant en Marxa, tindrà lloc dissabte 5 de maig al camp de futbol de Na Capellera a partir de les 16.00 hores. Però serà a partir de les 19:30 hores quan arribi el moment més especial, amb el duel que disputaran els veterans del Manacor contra els veterans blaugranes. Els preus seran populars. Els nins fins a 14 anys pagaran 5 euros, mentre que l'entrada per a adults costarà 10 euros. Cal afegir que s'han repartit 1.200 invitacions perquè els nins d'entre 6 i 8 anys hi puguin assistir de franc.

El més important d'aquest acte és que l'ONG Llevant en Marxa serà la beneficiària dels doblers que es recaptin. Llevant en Marxa és una organització que existeix des de fa dotze anys i que assisteix els més necessitats a indrets com Perú, Hondures, Colòmbia, Cuba o Etiòpia. Toni Pastor, batle de Manacor, va voler destacar, precisament, que «es tracta d'una festa esportiva i social». «Quant a la part esportiva, cal destacar la presència de jugadors tan importants com Guardiola, Sergi o Amor», explicà Pastor. «Però també és molt important tenir en compte el que suposa poder col·laborar amb Llevant en Marxa, a part de l'aspecte lúdic. Aquest partit servirà per conscienciar un poc més sobre la situació que es viu al tercer món», afegí.

Entre les persones que hagin adquirit una entrada es rifarà un quadre del pintor manacorí Riera Ferrari, fet que esdevé un al·licient més per assistir a aquesta celebració. Miquel Estrany, president de l'Agrupació de Veterans del Manacor, en destacà l'aspecte esportiu. «Els veterans donarem batalla, i estic convençut que podem guanyar el Barcelona», indicà. També hi va haver bromes sobre la condició de veterà del Manacor del batle Pastor. «La presència del batle al partit no està confirmada», afirmà rient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.