nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

La gran nit de l'Ícaro Alaró a Son Amar

El Grup Serra va retre homenatge dissabte a les jugadores que pujaren diumenge passat a la Superlliga

El Grup Serra i el Restaurant-Espectacle Son Amar varen oferir dissabte vespre un merescut homenatge a les jugadores de l'Ícaro Alaró, equip que acaba d'ascendir a la Superlliga. Les responsables de la major gesta esportiva del voleibol femení a Mallorca varen poder gaudir d'un agradable sopar i presenciaren un gran espectacle des de la primera línia en un local que sempre estarà lligat a l'esport.

El president del Grup Serra, Pere A. Serra, i el nou propietari de Son Amar, Andreu Gelabert, reberen les tretze exitoses esportistes just a l'entrada del restaurant. La comitiva de l'Ícaro incloïa el seu president, Carlos López, acompanyat per la seva esposa; l'entrenador, l'històric Ernesto Rodríguez, també amb la seva dona; el segon entrenador, David Pérez; el metge, Antoni Gelabert; el mànager, Pepe Moreno; i la cap de premsa, Isabel Ramis.

Prèviament al començament del sopar-espectacle, la capitana del conjunt d'Alaró, Daniela Marín, va entregar a Pere A. Serra dos obsequis: una fotografia i una camiseta firmada per l'equip.

La comitiva de l'Ícaro va ocupar tres taules a primera línia per gaudir de l'espectacle. Les jugadores varen prolongar la celebració de l'èxit del passat 15 d'abril i es mostraren en tot moment molt satisfetes. Les actuacions del Ballet Espanyol de Carmen Mota foren les més celebrades del vespre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.