nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.85°

Gregorio Manzano: «No ens podem confiar»

L'entrenador vermellenc no vol que els jugadors es relaxin pel fet de jugar contra el coer

71472
Gregorio Manzano, ahir durant la roda de premsa.

MARIA LULL. Palma.
Gregorio Manzano no vol que al Mallorca es canti la victòria abans d'hora. «No ens podem confiar», afirmà l'entrenador andalús quan va parlar del pròxim rival de l'equip vermellenc, el Nàstic de Tarragona. «No podem entrar en el terreny de joc confiats. El Nàstic no vol baixar. Si no guanyen a Mallorca, la permanència se'ls posa molt complicada, i això és un al·licient molt important», explicà Manzano. L'entrenador vermellenc explicà que afronta el partit de demà amb dos tipus de plantejaments, un futbolístic i un altre psicològic. «Quant al tema esportiu, no podem jugar igual amb el Nàstic que amb el Barça. Jugam a casa i com a locals hem de cercar la victòria». Des del punt de vista psicològic, Manzano explicà que «no serà un partit còmode ni fàcil. Aquesta expressió pot ser tòpica, però el tòpic s'aguanta en la realitat». «Aquesta segona volta no hi ha tantes diferències entre els ambdós equips», afegí. «No podem entrar al camp pensant que el Nàstic és coer».

En quant a la possibilitat que, al Mallorca, li surtin els comptes per a la permanència si guanya el Nàstic, l'entrenador va voler ser prudent. «Pujam el nostre percentatge amb vista a la salvació. Si guanyam, ja estarem al 90% per cent. Però no vull que els jugadors pensin en contes de fades, perquè primer hem de guanyar». «Els equips de baix tracten de reconduir situacions a les segones voltes. El Nàstic ha pujat la intensitat del seu joc. Encara pensen que poden aconseguir la permanència i aquí duran la intensitat al màxim», sentencià Manzano, que tampoc no es va voler fer il·lusions del fet que l'equip vermellenc podria aconseguir la sisena victòria consecutiva a Son Moix.

«Aquesta seria una bona estadística, ja que molts pocs equips a Primera la tenen. Però no hem de fer celebracions abans d'hora, perquè les ratxes es trenquen», afirmà. «Ara només pens a afegir tres punts i a guanyar un partit més», afegí. «Consider que hi ha altres aspectes motivacionals al marge de les estadístiques». «Cal felicitar els jugadors que són els que han possibilitat aquesta bona ratxa. La veritat és que continuar imbatuts a casa seria un bon epíleg de la temporada», considerà Manzano que, com sempre desitjà que l'equip rebi demà tot el suport de l'afició. «No puc demanar que l'afició hi respongui perquè ja ho fa i ve als partits. Segur que vénen amb la idea de donar-nos suport», explicà el tècnic vermelenc. «Tant de bo que es pugui donar un bon horabaixa als aficionats que hi vénguin», desitjà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.