• Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
17°

Molta lluita i cap premi

El Pontevedra superà el Mallorca en la final fent valer el 4-1 del partit d'anada en terres gallegues

MALLORCA 1
PONTEVEDRA 0

El Pontevedra va aconseguir anit la Copa Federació davant el Mallorca B tot i perdre per 1-0 al Lluís Sitjar, gràcies al marcador de 4-1 que obtingué en terres gallegues. El partit no va començar malament per al filial vermellenc, ja que en el minut 11 Toni Muñoz va aprofitar una errada en la cesió de Vàzquez cap al seu porter per marcar a porta buida el 1-0. Pareixia que la remuntada era possible tot i que el joc de l'equip vermellenc no era gaire fluit.

El gol va fer recular el Pontevedra, que passà els seus pitjors minuts dins el Lluís Sitjar. Però a poc a poc es varen anar assentant al camp, tocant la pilota amb més criteri que els mallorquins, que abusaven de les pilotes llargues.

A punt d'acabar la primera part, Emilio va disposar de l'oportunitat més clara que va tenir el Mallorca, però el seu control defectuós evità que pogués marcar el 2-0. En la segona meitat el Pontevedra, tot i jugar amb un home menys des del minut 71, no passà gaire angúnies.